Со паничниве.... Знаеш како е
Дали некој ја има користено тегет панорама? Дали убаво се познава бојата, и како ги прави трепките? Никогаш во боја немам користено, вчера ми излезе...
41.980
Zdravo devojki I jas sum vo mislam da go odbijam maliot 1 god I 10 meseci sme Samo toa vo misla mi e denovive
Моментално овие денови ми е... лелее дете има уште тестови :headbang:, испрашувања.
Ела Дворник ми беше интересна понапред, сега некако ептен забега. Да не звучам како бабите ама разведена е таа... Не дека е разведена ама откако се...
Извини вака ти до себе имаш нечовек. Куче да е болно ќе се прекршам да го спасам, носам на вет. не болен човек... Никако не можам да го оправдам...
Каде и кога ќе биде отворен? Не дека ми е којзнае што, кога одам во Врање често влегувам и најчесто купувам ствари за низ дома. Ова ми е како...
Дали лесно се чисти? Овошјето, зеленчукот дали треба на многу ситно да се сечка? Одамна ги збориме со мм овие, и никако да се наканам да земам,...
Не! Никакво не користам, не гледам никаква корист од него. А блиските што ги гледам кафе и одат на спиење :o Мене од мирисот очите филџани не пак да...
Ах бре 1800 пушки да те држат на нишан... Што ужасија од земја ќе беше, претепај до смрт, прави се болен и наместо апсаана оп 1800 евричи... Налет...
Работата е во тоа што не постои. Да постоел, тој требало да ги заштити жртвите и воопшто да не станат жртви, толку би било едноставно.
Дали некој има лобелија? Не знам што и стана две почнаа да се сушат, а многу ми беа убави, баш ми е криво. Бујни и виснати надолу. Дали некако можам...
Јас исто се зафркнав си имам Филипс повеќе години и сакав поголема зедов Тефал ама тешка, не ми е практична ич. Пробав на два пати со неа и си стои...
Хари Потер Италија или Шпанија?
^ Значи џабе да не си давам парите за перници со пердуви. Штом има миризба ни под разно а баш мислев дека ќе бидат ок за спиење ама ништо. Ш
41.979
Читате што пишала? И да каже др. тоалет да користи или нивниот па да им се повторува да зачистуваат зад себе, џабе. Еве... Ситуацијата е специфична....
Мене ваквите лакови многу бргу ми се лупат ама тоа најверојатно е до моите нокти, а ваквите пастелни бои ми траат прекратко 1 ден, за разлика од...
И ми се спие, и не ми се спие, мисли ме мачат глупи, филмот ми врти 300 на час :drunk: Едвај чекам да добијам, ама едвај, ќе издишнам :bug:
Separate names with a comma.