Не и гајле, децата сто пати чекале. Она им вика чекајте, малава се бањка. Значи, јас и да и кажам нешто, сите против мене ќе бидат одма. Затоа им...
Ние не сме биле ни таму ни таму, прв пат одиме ама еве кажала веќе една членка подолу а и други членки читав и плус на др места. Сите коментари беа...
Нас ни фалат поп култура моменти, не знам дали ги немаме пошто сме мала држава или пошто сме загреови, мислам дека е второво. Ретко некој лик прави...
Долга реса крај морето - Изабел Аљенде [ATTACH]
I mene mi imaat vrateno za sedimentacija... Ke napravis nova, I ke ti odobrat Taka bese kaj mene
Јас пиев 3×4 ,но многу ми ствараше тегоби на желудникот.Едвај чекав ,докторот да ми го преќине.
Има 26/27години Слуша техно, транс музика Обожава парфеми, омекнувачи и сака истите да ги душка. :D Сака да пие Аперол :d: Секој ден пешачи Обожава...
Здраво, вчера ми стигна мејл од фонд Статусот на барањето е: ВРАТЕНО ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ МЕДИЦИНСКИ ИСПИТУВАЊА Комисијата за остварување на право на БПО...
:rofl: 8 8-| 10 е ама 3 дена носи иста облека :worried:
Имам Имаш ли тепалка за муви? :rofl::rofl:
Не сакам Сакам милка со јагода :x
Италија Лето или зима?
41.981
Здраво, женски со серклаж, дали примате утрогестан и дали го примате орално или вагинално? Ја сум 27 недела и мене др ми ја смени терапијата...
Фала ти многу Со сместувањето средив да го користиме последниот ден цел, летот сега за сега е доцна вечер а јас сум со мало дете па ми одговара, ама...
Ние лани правевме во Ореов Лад, преубава услуга, храна, амбиент надвор, газдата е мн фин за се може да се договорите.
Најверојатно е алергија од јагодите, следи да не се проширува осипот, ако се проширува најдобро да се однесе на педијатар, не би дала на своја рака....
Има моменти кога самата себе не се разбирам а камоли друг да ме разбере! Во моментот не знам одредената ситуација дали страв или радост ми прави....
Со паничниве.... Знаеш како е
Дали некој ја има користено тегет панорама? Дали убаво се познава бојата, и како ги прави трепките? Никогаш во боја немам користено, вчера ми излезе...
Separate names with a comma.