https://galanuts.mk/product/сушен-кромид-гранули-150гр/ Вчера случајно ми излезе странава и тука видов. Но, не сум порачувала, некој ако има...
Ама и кај Грците што е сјајна ситуацијата во моментов... :tmi: Таквите што во Гевгелија работат за 500 еур во Солун стандард им е 700-800еур што се...
Ќе се јавам во средина на Јуни кај увозникот за Мкд ЕУРОЛЕК, да видиме што ќе кажат, дали ќе има најава за дистрибуција во Мкд.
Дали некој скоро правел биопсија на државно? Колку се чека за термин?
Побарајте на Котани кромид во гранули ако ви врши работа. Можеби во Веро. Ако не, видете дали можете да нарачате од paket.mk.
Јас царски ќе бидам, така мора, ама сепак затоа прашуваме поискусните да кажете што е подобро и попрактично, сепак може и болницата игра улога тука,...
[ATTACH]
Па за грците се тие, за кој се мислиш :D За гевгеличани? :rofl: Гевгеличани имаат пари само еднаш во месецот да влезат во тие молови и тоа да купат...
јас после пораѓај сум ставала и по две улошки на едно носење. се крвари да и чаршав сум валкала што е нормално ама одма ми мењавале не оравеле...
[ATTACH] [ATTACH] Печурките за слика се убави, ме мрзеше рецепт да тражам по нет и gemini ми го даде овој, на крај незнам дали јас нешто утнав и беа...
Искрено мислам дека кај нас нема, зошто нема маркет низ кој немам побарано и секаде се наоѓа само лук во прав, но не и кромид. Ако најдеш те молам...
Плус на визита бараат и тие да бидат соблечени ако си природно, за царски ваљда не. Така да додека дојде до тебе мора да имаш некаква влошка без...
Гевгелија отвара нов мега шоп центар. Отвори и мол,отвори и џамбо. Браво. Грците позадоволни никогаш не биле :D
41.990
Пржен вргањ, кој пробал знае, а кој не, задолжително да проба :D[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
И јас ќе ти пишував пролајф, да даваш тоа има башка б1 б2 б6 б12 едно 58 денари е ама многу се добри
Ne go preporacuvam dr.Stamboliev. I jas bev 15 godini kaj nego, ama posle porodilno go smeniv, mi vikase ke ti umre bebeto, me prakase kaj negovi...
Моторџии што возат по тротоари, да дае господ у најголеми маки да цркнете. Оти ПАК ќе ме собереше еден на тротоар.
Јас мислам дека не е добро да се генерализира. Лично знам многу квалитетни студенти што завршиле на УГД. И на УКИМ не се сите добри како што и на УГД...
Овие се големи, баш како тие постпартум влошки огромните само што се облекуваат да не мора да носиш други гаќички, за една употреба, соблакаш фрлаш,...
Separate names with a comma.