Добар ден девојки. Сакам да прашам некој што поднесувал документи за ваучер за трансфер со замрзнати кои документи требаат? Благодарам.
Во салоните за бела техника.
Ми се чини дека имаше и ја ископав:...
:о има тема за салатиии ууу прво слободно време пишувам :inlove:
Др. Александар Марцикиќ.. Побарај ги, пријателите и ќе видеш кој ти е баш пријател.
Види во Веро, а пренослив рачен вентилатор видов и во Стокомак, ама не ваков.
Преубава. Иако со задоцнување, за мене најубава.
Многу интересна (за жал) јавна дебата или поточно преписка. Само низ редовите на коментарите од двете страни (УКИМ и УГД) оние кои умеат ќе...
Кај мене со терапија се средуваше пред да настинам.
Јас имам леќи само за посебни прилики. Ги носам еднаш на неколку месеци. Ништо не ми се случило до сега.
Може во малку сок, јас и антибиотик сум давала во сок или ладно млеко.
Сè што опиша се симптоми на бруксизам, несвесно интензивно стискање со забите додека спиеш. Проблемите со виличниот зглоб, болките во забите,...
За овие зборевме [ATTACH]
47 денари е. Купив и јас, иако немам поим како би ја искомбинирала. Може во некоја од темиве за салати да пишеш рецепт како ја спремаш?
Препорака за добар тониран спф? Го користам тој на fluff, ама мислам дека нема да ми одговара летово, малку помрсна структура има. Инаку ептен ми...
Работат, само до кое време е прашање, сега може да се затворени.
Честитки @f.girl можеш да ја објавиш новата тема.
@gjoker4e чатот е во право. Ако има црвен круг е знак за борелиоза и треба да одиш на доктор. Најверојатно ќе те тестираат за антитела и ќе ти дадат...
А и Нурсема нели го презирање Фираз, го сметаше за чудак, и тоа е нелогично што веднаш се заљуби во него. За Мери исто е нелогично што чува дете за...
Separate names with a comma.