Луѓево се глупави. Скролам на Фејсбук, гледам видеа со животинчиња, со мали деца, талентирани луѓе кои сликаат, пеат, свират. Колку ќе беше убав...
Порано никогаш немам добиено, најчесто 28,29, 30 ден добивам. Ретко како овој месец добив на 32 ден. Инаку имам родено. Од колку до колку е...
Пржи само коцки стек додека да потемнат, додади кари зачин, пропржи уште малце, на крај додади хопла. Тоа со пире ми е најтоп комбинација. Можеш и...
Во врска со поставување граници и нашето реагирање на "мешање" од страна на родителите (сеедно дали мои или негови) имам многу да пишувам ама ќе...
@bicycle , конкретно со стек да се идеи? [MEDIA] Од видеото погоре често се случуваше да го искористам печениот стек (со лимон) и освен со салата,...
Можеби нејзе не ѝ одговарала некоја состојка. Мене една крема што сите ја фалеа ми направи проблем сличен каков што го опиша таа и најверојатно...
Ти се' не знаеш Ти се' не разбираш Ти се' не сфаќаш Ти се' не прифаќаш Ти само знаеш да мрчиш Ти си чудна Ти не размислуваш Ти не перцепираш правилно...
Јас обично го правам со бел сос,го пржам кромидот па после стекот на коцки ,во малку вода го динстам и на крај додавам павлака обична и печурки (од...
Од кај ја купуваш цц кремата? И Која цена е?
Kolku dena posle prekin na estrofem se dobiva ciklus sestrata mi rece za 2-3 dena
Сакав да направам пилешки стек на коцки, тиквици, модар, шери, и компир пржени во тавче и со малку бело вино додека не испари истото, и потоа да...
Каде е тоа секаде загарантирана 6ка од редовност и оценка плус со семинарска? Нешто си се помешала, дефинитивно не е секаде така.
Уна, Тара, Лиа, Кира, Елисеја, Анисија,Теона, Ксенија, Катја, Надја, Евгенија, Георгина, Валерија, Мелани, Алана, Ирина, Нина:l: Теон,Миха,Тадеј,...
42.006
Јас лани земав за син ми Corine de Famme многу е добра, воопшто не остава бело, лесно се размачкува и штити воопшто не изгоре
Камилица во никој случај, само физиолошки и газа внимателно да се поминува.Крпи и навлаки на перници менувај .
Да… Зошто да не?
Се прави ли крштевка во сабота?
Јас добив епидурална на спонтано породување во Чаир пред 2 години, начекав слободен анестезиолог, сами они ми понудија. Без врски без ништо, 3 жени...
Ние најлесно поминавме сега на 06 кога ги примаше вакциниве. Ниту грчеви од ротата како претходните случаеви, ротата послатка му дојде на вкус сега...
Separate names with a comma.