H Is for Hawk (2025) [ATTACH] Филмот е базиран на вистинска приказна и раскажува како професорка- научник се справува со ненадејната загуба на...
Здраво ме интересира дали некој знае колкава плата зема учителка во основно?
Постојано се прашувам дали уште постојат луѓе што знаат да свртат еден нормален муабет,или сите заборавивме како се прави тоа. Жално..
[MEDIA]
Неможам ни да избројам колку години го барам тој Венеција парфемот, само на лик го знаев...
Дали на времето многу ја сакаше Emily Autumn? Избришав дел од прашањето зошто беше многу персонално :)
:D 87 сум јас. Ако некогаш идам на некој нивен концерт ќе те барам да знаеш :lol:.
По вкус е слична со зелената леќа :)
Ги помислив ама не сум ги пишала, јас и ти 90% се знаеме. :lol: Која генерација си?
Фалат Haggard, Therion, а Флор ми е подобрата половина на Најтвиш :).
Не е точно. 51 поен не значи автоматски положен испит со 6ка. Испитите на УГД по општа медицина се задолжителни. 42 поени се потребни минимум за...
Шо ми требаше да ја отворам темава и да се присетам. Ги обожавам парфемиве. Се надевам ќе најдам барем двојници. [ATTACH] [ATTACH]
Девојки, офф топик ама каков вкус има црната леќа?Гледам на акција е во, Кам сакам да купам да пробам. Дали е сличен на црвената или зелената? Ете на...
:hug:
[ATTACH] Неразбрано Мечтаев за убав почеток на викендот..
Завчера по грешка ја видовме баба во двор во време кога треба да е на работа. ^_^ Не и извадив со клешти од уста инфо дека е на одмор. Еве го, 5ти...
На Нилај мајка и ке биде живи комедии понатаму
Nightwish, Within Temptation, Epica, Sirenia, The Dream side, The Dark Element, Lacuna coil type оf girl или само си фан на Тарја и Nightwish? :emo:
Separate names with a comma.