Некогаш ја имам ова фаца: [IMG] Ко ќе некој мисли дека открива нешто groundbreaking, а уз пат прај површно AI „истражување“. Така да тема на денот...
Сакала, нејќела морам да пеглам. Ајде јас имам алишта кои не се пеглаат ама мм и дете освен тренерките се им е за пеглање. А и не сакам да сме...
Да пробате со спреј за антилоп потоа со сува крпа да бришете.
@LiquidLuna Здраво, ме интересира дали во градинката Кочо Рацин ги носат децата надвор во дворче или горе на играчките да си играат? Доколку ги носат...
Има сослушувања во американскиот конгрес, истраги се водат во повеќе земји... Овие процеси ќе траат со години. Таман да заборави јавноста. Правниот...
Мајка ми ја користити, таа е задоволна. Ја има и кремата за околу очи. Овде Еуцерин претераа со цените, мислам дека во Германија се нешто поефтини.
Нешто налик гелот на Есенс во боја ама потрајно да е ? . Ок е ама сакам некој кој што кога ќе ги наместам вегите подолго така наместени да се. И да...
Наизменично користев на Лавера или Натура Сиберика. Предложете ми некој добар, со добри состојки и да не е агресивен. Не сакам такви пилинзи.
Никаква промена нема со моите темни кругови, по втор пат не би го купила а и редно време е да се помирам дека такво ми е лицето и тоа е тоа. Барем да...
Не можам да заспијам, и ми текна денес колку спиев, плус стомак ме боли од добиено. И се мислам што да правам :^)
Здраво сакам да знам дали групите за матура за помагање се направени бидејќи и кас сум матурант оваа година па мора некако да се помагаме
H Is for Hawk (2025) [ATTACH] Филмот е базиран на вистинска приказна и раскажува како професорка- научник се справува со ненадејната загуба на...
Здраво ме интересира дали некој знае колкава плата зема учителка во основно?
Постојано се прашувам дали уште постојат луѓе што знаат да свртат еден нормален муабет,или сите заборавивме како се прави тоа. Жално..
[MEDIA]
Неможам ни да избројам колку години го барам тој Венеција парфемот, само на лик го знаев...
Дали на времето многу ја сакаше Emily Autumn? Избришав дел од прашањето зошто беше многу персонално :)
:D 87 сум јас. Ако некогаш идам на некој нивен концерт ќе те барам да знаеш :lol:.
По вкус е слична со зелената леќа :)
Ги помислив ама не сум ги пишала, јас и ти 90% се знаеме. :lol: Која генерација си?
Separate names with a comma.