Сис, мислам повеќе нервози од околинава имав отколку од самото тоа што дете носело памперс. Едит: се изнаслушав и коментари како Х мајки тренирале...
Бебе не цица 5 дена, а мајка вчера беше на свадба и не броеше чаши вино :rofl: Дојде живоооот :d::party:
Апсолутно, и тоа е уште позагрижувачко.
Јас мислам дека 2г е некоја граница кога веќе е нормално да се загрижам зошто не кажува, не му смета итн. Баба на 6м ставала татко и тетка на нокшир,...
Ќе се навикнеш кога ќе видиш дека не можеш да трчаш и да бришеш се. Ќерка ми кога почна војнички да лази имаше период кога ги лижеше ногарките од...
Факт е дека никогаш нема да знаеш колку пати фатило нешто нечисто и пикнало раце во уста. Пред некој ден мојава, влагаме во лифт дур стиснам копче...
Имате ли некоја финта за спиењето, кога бебе спие ама прета, грофта, фрчи, се врти, заспано? Како да се смири пошто мајката не може да заспие? Цуцла...
Од вчера [ATTACH]
Од Антолог.
Без шеќер и појако. Било какво крем сирење, јас ставив abc.
:d: [MEDIA]
И јас имам таква баба, се гледаме само ако случајно се видиме на улица негде:D за одмор не ни крие мојава, отворено си кажува кога и каде иде, гајле...
Овој алкос какви небулози и предвидувања имаше у изминативе 4-5 години, пијан лежи у својата урина и повраќаници, и твита глупости, мислам дека и...
На 14 ден ми беше 8, на 22 ден 3,5 Ама кај мене 14 ден ми беше 4дпо, а на 22 ден веќе почнав спотинг. Максимумот би требало да бил на 7дпо....
[ATTACH] [ATTACH] Како се викат овие на нашки и дали негде имате сретнато? Барав на страната на Медикус Хелп и не најдов. Ама можно е и во грешни...
Од каде ја купи Лолита?
Сегде има студенти шо учат поќе или помалку ама према условите кои ги имале зависи каде завршиле. Е сега, зависно кај завршиле прај разлика кај оние...
Леле уште не лази, а од сега ме фаќаат паники баш ради тоа :rofl: Си викам како ќе дочистам дома... Мајка ми пред некој ден го оставала да тропка со...
Некогаш ја имам ова фаца: [IMG] Ко ќе некој мисли дека открива нешто groundbreaking, а уз пат прај површно AI „истражување“. Така да тема на денот...
Сакала, нејќела морам да пеглам. Ајде јас имам алишта кои не се пеглаат ама мм и дете освен тренерките се им е за пеглање. А и не сакам да сме...
Separate names with a comma.