Колку го зема? И јас барам летен парфем што нема да е "лајт блу" :rofl:
Фала многу, планирам да одам месецов за да се прошетам па ме интересираат повеќе бутици и како сте задоволни. :*:
Ја послушав @jarec6 го земав lattafa yara tous. Парфемот е ненормално добар, летен, траен и има силна проекција. Би го опишала како 70%манго 30%...
@quattro Да оставиме членката сама да си каже подетално, за клучните детали што фалат :D Секако нема поента поинаку да дискутираме, важно е врз...
Секако дека гладот е индивидуален, ама и пресметката со "можеби" јаде 1400 калории е исто така претпоставка. Без конкретно објаснување да каже...
Наскоро ќе те запросам. :inlove::inlove:
Move bitch, get out the way Get out the way bitch, get out the way Move bitch, get out the way Get out the way bitch, get out the way
@quattro But, тоа што ти не осеќаш глад со 6 тренинзи неделно не значи дека истото важи за сите (tumbleweed) Гладот доста варира од човек до човек,...
Ти го препрочитав подобро коментарот и од ова пишаново, ако имаш 3 оброци и 2 ужинки, значи целиш кон 1600. Голема е шансата да внесуваш малце...
Сето тоа е во ред, но таа вика дека внесува 400 калории по оброк што е сосема доволно за еден оброк и си активен, нели? Лично, 6 пати тренирам ако е...
Не минувам покрај пицерии/пекари/сендвичари.
Така се однесува свесна и одговорна мајка. Знаејки што се ни се сервира дома зготвеното е највкусно.
И јас не сакав да готвам на времето, ама кога почнав сама да живеам и да хранам деца, морав! Со тек на време засакав и се научив, нема се купено и...
Додека готвиш имај си при себе некој аперитив. Јегер на пример. Работи си и пиј си го лабаво. За да ти отвори апетит. За да уживаш максимално у...
@quattro Imo, прерано заклучуваш дека гладот кај членката е психолошки. Кај некој што тренира 5 пати неделно и прави 12.000 чекори дневно,...
Како ти е тебе поубаво така си прави никој да не слушаш дали е рано или не
Има право The Pharmacist, топлината, мирисите, енергијата која ја вложувам ми го одзема апетитот инаку вкусна си е храната. :D
Камо среќа мене така да ми се губе апетитот, има да славам :party::party::rofl::rofl: Некогаш па си викам камо да готвев лошо, тогаш сигурно ќе сум...
Да, за надополнување на енергија и намалување на гладот зошто мастите и протеините во јаткастите имаат клучна улога во тоа, даваат ситост па...
[ATTACH] Кога ќе се јават мизогинистиве со мислење. (facepalm) Мислам дека потајно го чита форумов па да му пренесам дека распоредот го згрешил,...
Separate names with a comma.