јас натурал давав на почетокот молзев многу често зошто имав рани, сега давам реетко но сеуште истото шише и цуцла. 5месеци е бебе и давам проток2...
Леле многу сум пресреќна со тебе најпрекрасен си на целиот свет и те сакам најмногу што постои :l::f: не ми се верува дека толку време ти ги...
јас имав пиено само првите недела две, чај. Не знаев дека се пијат долго мислев само додека се воспостави лактација.
Вирусот/бактеријата или што и да е, кај невакциниран организам се размножува и станува попотентен, добива на сила, за разлика од тоа кај вакциниран.
Не плачи пред него. Знам дека ти е тешко, но воздржи се, исплачи се кога ќе си сама. Кога веќе бракот не личи на брак, кажи му отворено, не си...
42.030
И ќерка ми е во Пролет во Јасли,задоволни сме засега немам замерки, учителките се одлични околу 20 деца се во група.
Ајде иш продолжени викенди. Како мајка на две деца под 4г. ама ич не им се радувам :sweat:
Замерки и плачење за што? Некој ако сака да ви се средат односите ќе даде се од себе и ќе прифати и психолог.. Ако проблемот настанал откако сте...
Zdravo feminki, imam eden golem problem so vnucite moi. bliznacinja se i imaat po 3 i pol godini. se pred vremeni rodeni vo 26 nedela (ovaa go...
GEOMAG Магнетни плочки, 60 елементи | Најголема онлајн продавница во Македонија | Ананас МК https://share.google/JFGZUasHZFxtyxHCS Вакви коцки не...
Обавезно земи си боледување и мој совет немора да знаат претпоставените од мое лошо искуство. :)
Фала ви на сите за искрените одговори. Некако се тешев дека е период, дека и ја претерувам, многу барам... Ваљда и ја со моето однесување, замерки и...
Кога сите би биле вакцинирани, од каде би дошла болеста? Затоа и голем број на болести се ерадицирани. Кога не вакцинираш, оставаш простор, повторно...
Сууупер фала, и толку ми е доволно, а можам и со две вакви гледам "иднина" за како би ги наместила. :l:
Здраво на сите свежо зачленет сум на форумов, па ме интересира дали меѓу вас има луѓе со слични афинитети. Имам голема привлечност кон ракавици...
Нема врска тоа, 6 месеца стаж се потребни за боледување и одмор, за другиве законски слободни денови не.
Golema:lol:
Separate names with a comma.