Ние во Август бевме две години со ред па комарец не видовме,можда зависи и периодот :)
Кога ова дечки? И барем најдовте ли некое средство што помага? Да знам да се опремиме со време :D
Pa bas togas mislam, na 4 i 6 dena
Го има некој пробано дезодорансот? Или други дезодоранси на балеа, ме интересира какви се[ATTACH]
И на мене ми немаат пуштено …
Здраво, ми треба реално мислење. Беба е 4 месеци и имам систем количка. Дали ми е потребна од летните колички или доволна е таа што ја имам?
Ова се само твои мислења. Закон за ова има, или?
[ATTACH] Забава со децата
Дали знаете Др.Невена Маневска на Патофизиологија ,на клиника, кој ден е во амбуланта?
16. The Metamorphosis - Franz Kafka 5/5 17. Печуркарката - Викторие Ханишова 5/5
Ја прочитав [ATTACH] Ја читам [ATTACH]
[ATTACH] Со ова средство да премачкате.
Знае ли некој каде може да се најде борна киселина (со друго име "боракс") во форма на прав? Потребно ми е за црв во дрво. Или кажете некој спас за...
Имаш ли проверувано хормони? испитај се за инсулинска резистенција. Постојан глад не е од психа, туку од ИР.
За цените знам дека се од прилика над 400е за м2, значи се со нивни материјал. Не знам што влегува од мебел во таа цена. Ама имаат многу убави...
Zdr clenki sakam da prasam koi dukumenti se potrebni za vaucer so zamrznat embrion? I dali bi mi sleduval bidejci imam iskoristeno 3 vauceri za...
Мене ми е пречудна целата оваа ситуација и целото ова генерализирање на студенти. Како прво, ваква изјава не е достојна на еден професионалец и сум...
Смени адвокат Или еден за двајцата нека ви биде Се согласи ли да се разведете? Ако одите спогодбено ке одите во цср и таму ке договорите двајцата за...
Како се бебињата?
Ги имаат онлајн на страната на матично кои докумени требаат а можеш и директ до најблиската канцеларија да отидеш и да прашаш ќе ти објаснат. Ако си...
Separate names with a comma.