Дечки, проблемот ми е што ми е тешко одржливо да сум на 1500 калории, па прашував како да издржам хаха.. Издржливо ми е само ако јадам точно на 4-5...
Така личат да, баш има позади уво и на гради и меше, обично тоа се првите места каде што се појавуваат, ама сепак со доктор ќе видите.
Mi treba hartiena torta za chetvrtok, ne znam zoshto ne mozam da ti go vidam profilot i da ti pisham. Prati mi link od insta ili fb da vidam...
Откако ќе земеш лиценца.
лани бев во јуни, старите соби се поблиску до плажа, секој ден чистеа, лежалките беа бесплатни, некој ко да ми кажа дека годинава ќе ги наплаќаат ама...
Да, ти следува ваучер, од документи за тебе вадиш се исто за сопругот ништо. Од клиниката каде што ти е замрзнат ембрионот вадиш документ дека имаш...
Хммм, со овакви антизападни наративи, како ќе прави светска кариера? Штета, а баш имаше потенцијал за едно 30 години да го освои светот со тие...
Лошо, катастрофално, гневно, бесно, изиритирано,скршено, повредено, микс од се ова, каша ми е во главата, сакам да удрам некој, сакам да одам во...
Zdravo devojki dali moze da mi dadete predlog za dobar endokrinolog na privatno ? Fala vi
Крлежот е сеуште истото црвенило, сеуште не се прошири. Како каснато од комарец изгледа и чеша понекогаш ама не го пипкам. За недела две три ќе се...
Овие поени почнуваат да се собираат откога ќе земеш лиценца или и сега за време на додипломски студии може?
@gjoker4e што бидна со крлежот? Мене ми одобрија Mutter Kind Kur сега треба да барам клиника која ќе одговара. Нигде нема место или ако има тек...
Покасно ќе одиме дека први,понеделник гужва. Само се јавив рекоа покасно да одиме да не чекаме во гужвата. Јас колку се разбирам сипаници се,ама пак...
Да, мене ми личат на сипаници, со врвче полно со водичка се обично, а гледам дека се такви. Доктор што ви кажа?
Фала вии :* Ако ме нема до крај на месец значи убаво си поминувам и ќе се пофалам кога ќе се вратиме, ако сме во борба со комарците сигурно и порано...
Да си поминете најубаво и да ни пишеш тука импресии :):D
Може. Има убави презентации, не мора од книгата. 80% од прашањата беа од презентации со 1 или 2 точни и прашања со точно/неточно.
[ATTACH]
Може било каде.
Separate names with a comma.