Ти благодарам. Ама како што кажа @bookslover очигледно треба да се појди таму. И така не разбирам ништо.... Не сум мажена, немам семејство. Или...
Реално. Ја поише би се исплашила да се тресам на секој еден грам, и секое делче од телото да си го анализирам и споредувам. Така никад нема да сум...
Браво. Јас не успеав и не знам дали би се замарала сега пак.
Јас бев паталошка никој ништо ни ми кажа ни му направи проблем.
Не е исклучено и телесна дисморфија да има според опсесивново однесување. Тоа многу потешко е да се среди отколку реално да се симнат кг. пошто е...
Овде не можеш да најдеш што бараш? https://fzo.org.mk/proekt-za-nevraboteni-lica
Јас пак завршив за 1 минутка.
Колку и да не изгледаме исто на градба, сепак 64 освен како што кажа членката ако не е 150см висока, не се воопшто многу! Сеа ќе каже може 175 е...
Цениве значи растат со брзина на светлината, со првото дете скриен шеќер беше 450. Инаку, во синлаб може скриен шеќер со упат од матичен општ да...
Нема да имаш проблем. И јас сум со моминско се уште. Промена на презиме во фзо е научна фантастика. Отидов бремена и ми рекоа ене онде чекај, редот...
Колку си висока? Па може и со 80кг да си супер ако си 185цм. Не е сѐ во бројката, тоа пробувам да ти објаснам. Скрати ги оброците, не ти требаат две...
Ме изнасмеја на сета мака ☺️
Не ажурираат никогаш.. Ќе треба да одиш до ФЗО да се распрашаш.
А колку си висока?
Само сложени јаглехидрати, повеќе протеини (месо и јајца) и здрави масти. Но пак да е заокружено во денот да завршиш во кал. дефицит. Зголеми со...
Вау кој аргимен, што се ако не педофили? Секогаш ќе се најде некој што ќе ги брани педофилите.. Од кај знаеш зошто ги ловеле, може имаат сестра или...
Оти не можам да веб страната да најдам за бесплатно Здравствено?
Објавени се информации и за овој овој бренд кој содржел во своите прозиводи(особено оние против акни) бенозоил преоксид кој под дејство на одредени...
Zdravo, moze li da mi pisete kontakt od Fzo za da vidam do Kade e isplata za nega na dete do 3 godini. Fala.
Околу мускулите имам сало,а и ми се таложи све во стомак така што ми тежи и на око и во буквална смисла. На сечие тело 64 кг различно изгледаат така...
Separate names with a comma.