Јас купувам од Александар козметикс има кај Зебра и кај пеглата во Кисела Вода, ги користам на галакси веќе две години и одлични ми се.
Ги нема,баш читав за тоа пред една недела. Зошто? Неам појма
Дали само јас со години немам видено светулка?
Чувството кога не ти е потребно од никого ништо.
Имам проблеми со дефицит на железо и негово одржување на оптимална граница. Велат било тешко неговото покачување.
Следен концерт на Кање у Тетово ваљда, после Турција и Албанија. Никогаш не го сфатив хајпот за овој, музиката ми е одвратна, а и целото негово...
Па иам заштеда околу 1000 евра... И тоа е.
Реално, ако имаш пари (заштеда) и можеш да си дозволиш зошто да не. А за пред луѓе нема што да се објаснуваш, гледај си го здравјето. @GirlLove
Јас имам висок крвен притисок.
И мене од секогаш ми е близу горна граница, но не било вака покачено. Планирам да закажам и кај ендокринолог, па ќе видиме.
Некој искуство за втор скрининг кај др.Корнелија Трајкова во Систина?
Мартинеееее, еликсир за љубов и среќа си ми.:sun:
Земав 3-4 кутии, а богами и инекции имав за стимулации земено истиот пат, нити ме прашаа, нити кажав
ni denes nema
Продавам релаксатор на батерии,за повеќе информации пишете ми порака.[ATTACH]
Здраво мајки, јас сум 33та недела, прва бременост :) многу би сакала да дојам, имате ли некој совет,нешто што мислите дека ви помогнало, храна,...
Ја забрзаа и кај мене, ама пак нешто заглави во меѓувреме.
Не знам што ми стана. Секој ден пиев лексилиум од грам и половина еве веќе четири пет дена не ги пијам и посвежа сум. Лекарот ми ги препиша по...
Abe jas vo dvete bremenosti imav golem sludge i vo dvete e lecev piev sumamed 7 dena po 2 i mi se lecese skros. Sega pa ovoj pat mi rekoa deka slidge...
Здраво, од каде ги купуваш прајмерот, и сите останати работи за нокти ? Мене ми треба гел база, top coat, primer итн итн, на интернет не знам од каде...
Separate names with a comma.