Здраво дали некој го има користено овај спф? Си го користев година и пол на Алтруист ама веќе цел месец не е достапен за порачување на coslove, а при...
Во House of white во Македонија не изнајмуваат, само во Србија. Во Скопје изнајмува Антонија Ристовска, а исто има бутици за изнајмување во Битола и...
Јас ги земав од аптека Dr.Max 4750 динари кутија.
Игало и Херцег Нови ми се останати во сеќавање ко супер дестинации за со мали деца, ама без нешто посебно за возрасни. Во Игало секогаш сме биле...
Хотел Александар, Рафајловиќи, на околу 4 км пред Будва https://www.hotel-aleksandar.me/
скроз, јануари бев 156 кг. сега сум 133, имаме уште многу за работа, но најважно од сѐ е што веќе ми стана животен стил здравата исхрана и...
Супер мириса овој, за разлика од аутанот, кој смрди на нафта, јас исто овој го користам.
[ATTACH]
Ќерка ми има 6 ипол години , дали има од таа возраст и други несмасни да наречам деца, што паѓаат се сопнуваат и сл. Ренде и се колената , се сопнува...
Има продавници низ Скопје, имаш продавница и на зелено пазарче , има на Бит пазар и таму имаш се за нокти. И во ГТЦ имаше една парфимерија Дива само...
Дали имате добиено исплата за месец мај?
OYSHO east gate
Срамота е ова што се случува
Еве се доспа од 6ипол до 8 така да и се спиело сепак. Накај 20-20:30 се успиваме и ние навечер
Фустанчево многу е кратко?
Јас сум во плодност 38+5 само ехо ми прават и отворена дали сум цтг не, во недела ме викнаа повторно ваљда тогаш:sweat: сите различно..
Не сте блиску до мочуриштето, на почеток на градот сте и вие, ние бевме уште по накај Платамона. Од Зегин е спрејот.
Мислам дека работи дома Бранка во Драчево, а Мими исто работи дома (Геге)...Јас кај Мими идам,дека поблиску ми е и презадоволна сум..
Поврат на недвижност со кредит е 10% ако е јак пазарот ако не е 5% и помалку. Од акции се прават 30+%
Денот ми тече обично вака. 08 станување и кафе 0830 работа 0930 продавици за храна и пешачење 1030 доручек 1100 одмор 1130 домашни работи и муабет со...
Separate names with a comma.