На систематски преглед во 1. одд ни кажаа дека синот има рамни стопала. Земавме влошки од Славеј кои ги носи пола година, а прави и вежби (иако...
42.032
Пред школо одат сите деца на очен преглед. Вие сте ја носеле?
Фала ви на долтите одговори, @Eho @Anie93 а првите денови кога си дојдовте од болница на колку време им дававте да цицаат? Знам не јадат многу па...
Здраво. Сега видов на апликацијата Од оваа година 2025/2026 се пријавив за ова. Од Шпаркасе наплатено ми е 135 денари месечна провизија за...
Скроз ист впечаток имам и јас за Антонио Велковски. Ароганција до даске. Во теретана го имам видено неколкупати, само пуфка, фучи, превртува очи...
Во хранилка дете се става, кога цврсто седи само за хранење. Освен ако немаш опција на хранилката, за да го навалиш малце. така сака неќе мора да ја...
Мене само еднаш ми зема матичната ехо 500 ден, а приската на гак е бесплатна, не знам тие дали може да ги прават и матичните..
Само напред, најважниот чекор е направен! Ти посакувам многу среќа и истрајност и да си ја постигнеш целта :clap:
@Lea.Messi во однос на сотанување на преспивање кај баби и дедовци и мојот на таа возраст не сакаше. Потоа наеднаш на некои 6 години реши да остане...
Нејќам нови пријателства овде ако можиш кажи, барем повеќе души да поднаучиме нешто. :)
Како ги храните тие деца што некат во хранилка? Го ставам во хранилка и се навалува на стана, сеуште не седи баш самостојно и храната или ја плука...
Јас точно 36 бев кога почнаа да ми прават, и на секоја контрола правиме цтг и ехо, само еднаш ме проверија дали сум отворена
И моево абер нема, утре сум 40 (facepalm)
Кога ме фаќа криза почнувам да барам што да зготвам. Дома не чувам грицки и благо. И така барајќи ми се здосадува од самата помисла нешто навистина...
Баш ми се допаѓаат јакничкиве Дали ги има во Синсеј и од кое бројче почнуваат? Моето бебенце е 2 ипол месеци
Колку плативте за приска и колку ви е ехо кај матичен гинеколог? Другарка платила 2000 за приска и 600 за ехо, а матична и е не ми е јасно..
Мојата би останала ама нема кај кого, баби и дедовци не се во игра, пријатели и роднини да молам исто ми е незгодно, башка што она не е бубаче и да...
Здраво, јас на е- услуги имам профил со основно ниво, ама за потврда за неосудуваност и за немање забрана за вршење дејност треба да е на ниско...
Многу сакам да ти го слушам гласот така рано наутро и се објаснуваш како е на работа.:sun:
Separate names with a comma.