На кој спрат ќе е продавницата во Капитол мол?
Јас вчера добив порака од Мик Мик, мислев денес ќе ѕвони некој за достава, ама уште нема ништо. Друга пратка ми е во Вип, тие ми пишаа ако сакам да...
Од кај го купувате и дали остава флеки на маички?
Ко бев млада (и многу поглупа од сега) сметав дека се е во балансот. Се "крстев" во балансот. И после наоѓаш работи шо вредат и сфаќаш дека за некои...
Све е поинаку со тебе, посебна си, посебен е бакнежот со тебе, посебен е разговорот со тебе, само што те гледам во тие очи ја се топам.Љубов си,...
[ATTACH]
Не признаваат од приватните болници. Ќе треба матичен да ти даде потврда и да идеш на државно да ти дадат и од таму. Во фондот ни од матичен не ги...
Koja cena e gradska, za kolku vreme otprilika zakazuvaat? I dali se plakja i za koristenje na kolata kako za na poligon sto e?
Па секако 3 оброци се до година, без ужинки, без разлика дали е на доење или ад. Млеко се намалува како менуваш подој за оброк. Значи цица сабајле,...
Секако дека да, соодветна облека туш после базент и уживајте си Секој има свое мислење на оваа тема така да води се по својот инстинкт. Ќе ги видиш...
Мајки, вие што доите ексклузивно, откако почна да јаде бебе се намалува ли нлекото апропо на тоа што намалуваме подоои? Читав некои постови на инста...
Urban Kidz Playground
Најтажно е што мислат дека не се познава, или глумат дека не го ни познаваат, а уствари се би дале да се со него. :lol: Мене не ми смета, така знам...
Немам линк, јас некни во салон случајно ги видов и многу ми беа убави. Јас се уште немам земено, ги зеде другарка и рече многу биле убави за спиење,...
:inlove:
Dali imas link oti se otepav od baranje takvo nesto ama ne najdov site bea poliester ...
Во јуск имаш многу убави 100% памучен полнеж и памучна навлака.
prirodno
Update: Gi vrativ i pernicite i jorganot vo Jysk, bea vo 30 dena rok za vrakanje. Mirisot ne se otstrani ni posle 1 nedela profesionalno perenje...
Separate names with a comma.