Јас платив 550 за ехо, 1600 за пап, ддимери 900 мислам и обична крвна слика 350. Приска немам правено рано ми е ама и таа ќе е секако 2-3000. :|
Мислам дека се претстави како психолог еднаш,некој што завршил филолоши факс -психологија мислам.Психотерапевт е различно, за тоа треба години обука...
Скоро сите.
Баш чудно, пракса е неколку години наназад и бараат при упис. Можеш да провериш, и ке знаеш на што си. Плус и во училиште може и е тешко да ја следи...
Не можеш да знаеш како ќе ти биде. Јас имам некои што не можат да сопрат млеко ни после година ипол-две, се има. Инаку само да знаеш, после година...
Здраво, дали освен доставено трудничко боледување на работа треба уште нешто да се поднесе за добивање на породилно?
Пиши ми имам јас.
јас онлајн ги нарачав земав 86ки, моето е сега 5месеци и веќе од синсеј носи 86ама јакничкиве се широчки така па ќе видиме до есен. Ако ни се мали ќе...
Ваква постелнина, табуретка, огледало и вазна низ Скопје или проверена онлајн страна? [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ајде ќе видиме како ќе ни биде на нас, вака читај теоретски е едно ќе видиме бебе колку ќе јаде и што ќе сака… другарки околу мене им се намали и...
Претежно јадам јајца (пржени,варени,омлет),пилешко месо ,јогурт,овесни каши,салати некоја манџа некогаш ,туна црн леб.А богами знам и мало парче...
До 15ч во градинка Р2: омлет со кашкавал и грчки јогурт У: јагоди и кајсии В: овесна каша со какао и малку банана
Се спрема и во Штип во сити мол
Шест кила за еден месец е топ резултат, бравос.:D Каква ти е исхраната од прилика? Колку калории внесуваш и дали вежбаш?
Не е ренде ама е цела со синила. Прави непромислени работи, механички само без размислубање, скроз расеана. 6 и пол е, од септември ќе почне прво, се...
Ова во Рамстор е единствено сигурно дека ќе се отвори набрзо. За се друго ќе почекаме.
Цената на пријавување за градска е 2200 плус 230 ден административни трошоци. Цената на возилото е 1500 ден. Закжувањето е на 10 до 14 дена.
Здраво девојки,ако може некоја да ми помогне со исраќање пратка преку винтет.Ве чотам дека некои од вас исто продаваат таму па да ми објасни малку на...
Во Македонија ли си? Ако си овде испитај си на своја рака да си бидеш мирна. Знам дека во странство малку покомплицирано е на своја рака да испитуваш...
Немам приметено дека остава, онлајн од ВиаФарм и на попуст се баш сега.
Separate names with a comma.