Dali moze gadenje da osekam od grlo bidejki sakav da placam ama ne placev ?
I jas cekam vaucer ama jas podnesov na 22 maj Stom kaj tebe uste nema nisto jas uste da ne cekam
Мислев на систематскиот кај матичен што го имаме секоја година и он праќа после со упат кај треба за да се запише во книшка. И малечково мое си оди...
За да не остава флеки барај без алуминиум и кога ќе ставиш остави некоја минута да ти се исуши па облечи маица.
Толку се стручни докторите за жал
Сите гинеколози, освен државна болница или приватна како Систина, Ремедика, се водат со ПЗУ ( приватна здраствена установа). И во секој град е ист...
Тврда столица како камчиња имаше моето, немаше запек со денови ама ептен се мачеше на почетокот кога почнавме со храна. Давај слива, круша,...
Во Македонија бараат и една од пологичните работи е. Деца кои имаат проблеми со вид почнуваат со очила уште на пролет, таман да се навикнат на поимот...
Гледај на посветлата страна, можеш да напишеш неколку книги за твојот љубовен живот, можеби и филм да направат по нив.
Мене скроз непопуларни ми се и мислам дека ретко кај кој функционираат. Кога готвам губам апетит или кога гледам друг кога готви или јаде на видео,...
Има светулки. Подалеку од населени места и каде што нема загадување.
Нормални ти се за трет триместар.
Дојдов само да пишам дека имаме заб :rofl: Дочекав и јас на 11 дена пред да наполни 18 месеци :rofl: Гребка горниот лев кец :D
Ти завидувам
Не паничам. Многу ми е убаво. Не е океј кога на пациентот не можат да му дијагностицираат болест а, не му е добро.
Девојки дали сте виделе негде во Скопје вакви балетанки? [ATTACH]
Ќе прашам. Не верувам да променам нешто но, ќе пробам. Во аптеките не знаат аптекарките ништо конкретно да ми кажат. Благодарам за идејата. :)
Ох тука па оти во градинките во дворовите има песок ми иде она дома секој ден како на Сахара да била. И мојава знае клизачи дома да праи и хеланките...
Za zal spermogramot e mnogu los, moe mislenje deka treba invitro i plus toa histeroskopija stom ti preporacuvaat za da si na sigurno nareden pat koga...
Јас не знам дали некаде грешам синко има 6 месеци откако почнавме со воведување вкусови од се има тврда столица и запек по неколку дена дали можеби...
Separate names with a comma.