Јас со Миранда се идентификувам карактерно, а инаку животот мене ми е антоним на Сексот и градот, повеќе е Селото и апстиненцијата.
Мајки со повеќе деца или на деца што веќе пред 6 месеци лазат или војнички лазат: Моето дете веќе месец ипол се мачи и фрустрира дека не може да се...
Мислам дека се труделе да те разберат, затоа така те гледале. Јас на пример така Кинезите ги гледам, едвај ги разбирам. Еве и моиве деца не ме...
Еден период ми фалеше многу, пред спиење мечтаев, ги шетав сите улици во сонот,се потсетував на мојата гимназија, местата каде се криевме да пушиме...
[ATTACH]
Било каде се додека болницата ги исполнува условите.
Тромбинско време, протромбинско време и активирано парцијално. Д- димери и тромбоцити . Кај мене тоа проверуваа два пати до сега. Може кај други...
Здраво женски, јас конечно се преселив и дојдов малце тука да се исповедам :D Епа вака, дојдовме во овој град за да сме поблиску до фамилијата на мм....
Пушти си песна некоја која ти е тажна и исплачи се.
Здраво, Дали случајно оди некој периодов од Холандија за Македонија ако може да ми пише лп.
Да. Плачи, не го стегај го организмо. Или ако ти иди да истрчаш, истрчај. Се направи само да излези негативната енергија од тебе
Дали може да ми кажеш како нарачуваш онлајн и за колку време стига? Немам нарачувано до сега
Ох дај боже да се рагулира жал ми е така да се мачи
Како се движат цените на собите? Не успеав да најдам на страната.
Од денес почнав да ја гледам третата сезона,кога ке ја изгледам ке пишам коментар
Честиткии :inlove:
Separate names with a comma.