Дали знаете каде можам да најдам сталажа за на кујна, за чаши?
Види во Бечичи, плажата е песочна и е многу убава, веќе ти кажале дека и накај Игало е песочна.
На упатот е важно да се наведе дијагноза бременост, не можам да се сетам која беше ама е надзор на нормална бременост или надзор на високоризична...
Мислам во Еми шус имаше. Прашај на инста и на фб, ќе ти одговорат. Имаат и дуќан во Ист Гејт
Се ќе биде добро, гледаш :hug: Сега опушти се и гали меше. Штом е во матка нема потреба од грижи, сега ќе расте и ќе те радува :l:
Моите никогаш не се биле меки ама многу ми се лупеа иако беа цврсти. Не знам зошто со витамини сум често. Имам пробано голем број на зацврстувачи,...
bev denes se vide samo kesa toa i okolu nego kako prsten
[MEDIA]
Некој да ми предложи хотел,апартман во Париз за 4ца?
Цезар, шопска и пилешка.
Во помалите градови толку многу лугето се ограничени, тоа чудо е. И младо и старо.Ај за постарите не ме чуди, ама младите, кога се по Скопје тие 4,5...
Па секоја различно...
White angels изнајмуваат
Знае ли некој која цена е преглед во Бонадерма кај д-р Лидија?
Можеби не очекувале дека толку добро го владееш јазикот, па затоа ти изгледало дека прават фаци, а било израз на пријатно изненадување. Немој да...
Jas se imav dogovoreno so nea 1000 denari e seansa I mi reche deka ima tri diplomi od Italia Anglija holandija isl Plus e profesor po logija...
Здраво, Сакам да те прашам пред колку време правеше хистероскопија ви Систина и колку те чинеше?
Па,не знам баш дека после прва или втора светска војна почнал да се додава суфиксот СКИ на презимињата,а предходно го немал. Прочитај го...
Jas prashav mene mi rekoa deka 20 dena ima rok ako zakasnish
Sigh, не се секирај, апсолутно исто. Тоа што го пишав беа само рендом дневник мисли за минатото. Ми треба поголем град кај што постојат интересни...
Separate names with a comma.