[ATTACH] [ATTACH] Маса и столици [ATTACH]
Земав еден од еуцерин sun protect sun allergy nesto taka беше од зегин гел крем, убаво се размачка,:?: денес прв пат мачкав ќе ти пишам искуство...
Не мачкам ни јас под облека меѓутоа на деловите кои што се голи морам, заради медицински причини. И се допира тоа до облеката секако..
"Перница" за нозе за во кола, сте виделе ли негде кај нас? Или друга идеја ако имате [ATTACH]
Moze li broj ili informacija od tetovo
Да јас месечно по 120примам,редовно добивам исплата ..
Многу :D Ама и обуките им се многу скапи, испод 1.200 евра не е , искусни стигаат и до 7.000 е
Во ваикики како да видов слични
Во 8 Септември можеш интерна и хирургија а во Чаир гинекологија но колку што знам не примаат стажанти така да ГАК. Педијатрија само на клиника...
Мислиш да поседува педијатрија , интерно, хирургија, и семејна? Кои се такви болници во Ск освен државна, каде може да најдам кои ги исполнуваат...
[ATTACH]
Види низ сите продавници што продаваат работи за кујна, низ пазарите, Веро, Џамбо. Имам видено два типа. Како сталажа да ги чуваш чашите како на...
9.The Occupant6/10
Веќе 3 ти ден меѓу двете веги ми се појави,, рог" поткожна акна која уште не е излезена и ме боли на допир. Се сомневам дека ми е од серумот од...
Морам да ти кажам нешто, ама спиеш, а ако не ти кажам јас нема да заспијам..:whew: Можам да замислам каква ќе бидеш во бременост, кога сега вака...
Јас сум четврток на преглед за полип кај Панчевски, ќе напишам нова цена штом знам. Може да сподели некој искустбо како поминал во Систина и кај кој...
Значи за иста особа збориме ,има ќерка точно,видов на профилна и слики ,ај да кашжам дека е лажга и преварант и со име Е. .Мустафа ,зошто па да...
Колку земаат плата пилотите?
Да, јас дури и после пораѓај продолжив.
И кај мене нема(wtf)
Separate names with a comma.