Вистина Лпм има девојка/дечко?
Давам, само со чисто лажиче внатре земам и ја чувам. Нудам и вода, врска нема од пиење. Си ги чеша непцата со цуцлата и да се напие нешто брмчи го...
Самата идеја не е лоша но мислам дека нема да има голема заинтересираност. Потребна е поголема инвестиција за се она кое ти е потребно а од друга...
https://teddycobaby.com/brand/camcamcopenhagen/page/3/
Saka ona da se uchi so poskapa cena od drugite so nula iskustvo ne e nitu psihoterapevt I so seansa od 50 minuti Jas i kazhav za nejzino dobro no...
Profesor e sigurno bidejki i Dr lugje kazhuvaat deka im bila klasna no dali e psiholog ili psihoterapevt toa ne znam mislam deka ne e Jas ja prashav...
Ако имаш некој од Бугарија да ти ги донесе од fashiondays.bg нарачај си, многу попристапни цени има и ги има сите марки boss,ck,guess
Да де, не е сурово и нехумано дете да расте у сиромаштија или со родители кои не се способни ни сами за себе да се грижат. И да, не можеш со сила да...
Дали следува некаква помош за првачиња од општина Карпош за 26/27 год?
Мене ми оди со близнаци, премногу се дружељубиви па затоа личат дволични, ама барем фини се. А лавови, особено мажи, почнав да ги препознавам од...
Хитлер ја злоупотреби евгениката како идеја и остави црна дамка, сега ваквите идеи автоматски се сметаат за nazi, сурови и нехумани.
Здравоо, имам идеја да започнам нешто како игротека ама подвижна, работи по принцип доаѓаме на локацијата каде е прославата и носиме...
Инаку Фемибион имаат посебна формула за доење и за мајки Фемибион 3 ама кај нас за жал ги нема.
Јас продолжив да ги пијм па пак косата ми паѓаше и сеуште ми паѓа :D Искрено не ги продолжив заради косата туку повеќе заради сите витамини и...
Optil, Bozinovski.
За паѓањето и мене ми паѓаше... сега дури (7 месеци после пораѓај) малку мислам ми се стабилизира. Ама убаво е да се продолжат, особено при доење...
мене ме интересира дали се друштвени, како се стапува во контакт,,како с епослушни, дали се инаетчиви
Здраво :) би сакала да се вработам во аптека како фармацевтски техничар , па би сакала да слушнам ваши искуства со работниот однос, плата за...
Дали може некој да сподели искуство за пораѓај кај доктор Слободан Дракулевски во Систина? Фала ви многу :handshake:
Taman pomisliv dobro e se opraive so betata, dojde prvo eho, pa vtoro eho, pa ne znaev ni sto e yolk sac.. Ama si doziveav na svoja koza deka kaj...
Separate names with a comma.