Обично шекерна Депилација е природен метод и не треба да ствара никаква иритација или црвенило..напротив треба да и даде убав сјај на кожата..сигурно...
Природно, на прв обид после 1ипол година спонтан. Кај тебе?
Prirodno ili ivf si
Да, не сум скроз упатена во се, не ми замерувајте ако напишам нешто грешно или недокажано.
Многу многу не редам кусури што би се рекло народски...ама сме се дружеле пред повеќе од 10 години,си заминала во странство и во меѓувреме сме имале...
Na kesa valjda se misli na zolcno kese
Јас сум 5та недела и 1 ден и вчера точно бев на преглед се гледа како круг и ми го измерија 9мм и ми рече гинекологот дека е се нормално. Бев во 4та...
Сепак бетата ќе покаже.А фолекул од 14мм е сеуште многу мал за прскање и не е во теорија за оплодување.Сепак во пракса се се случува.Со среќа
Само ме повредува фактот што откако си отидов јас беше на две слави и роденден и беше со друштво без мене и на искачања и секој ден на кафе. Инаку се...
Nemav Ic ic krvarenje samo pred 3 nedeli isto bev na doktor drug mi kaza deka na lev jajnik ima 14mm filikul I deka treba da prsne I da dobijam I...
42.034
@Tamarkaa Според мене, Why in the first place би сакала да отидеш на апсолвентска забава која не е твоја? :?: Второ, тоа што се поклопило твој...
Нема секогаш симтоми.Некогаш дава крварење .Јас имав два пати немав симптоми,на обичен преглед ми ги забележаа
Добро професор нека биде ама тоа не е ПСИХОЛОГ или ПСИХОТЕРАПЕВТ,Тоа значи ПРЕВАРАНТ И ЛАЖОВ.И за аферата со животни знам,мислиш толку луге ке се...
A mozno e da e miom ili polip?koi se simptomite
Па докторот најверојатно треба да знае како изгледа плод.Или не дај боже миом полип
Регенераторот или регенеративниот спреј? Спрејот не го знам. Регенераторите двата ги имам користено, моментално Супер милк. Ништо посебно. Candy...
@Tamarkaa Оди му изненадено ако се сомневаш во нешто дека ќе прави. Ама океј е и да сака да си помине со другарите сам, не гледам да е нешто чудно...
Ne me fakja panika da ne moze nesto drugo da bide toa topce vo matka....inaku ispitav cekam rezultati
Па направи тест испитај бета
Separate names with a comma.