[ATTACH] Test&Trial да видиме кој печен зеленчук највише иде со салатата од црна леќа во комбинација со младо кромидче, краставичка и црвен домат....
Ajde jas da prasam dali smeam da vadam zab umnik pomegu nego i 7 ca ima gnojce..a pred punkcija sim t.e 1 den mi e od stimulacija so bemfola
Не е баш за роденден, ама ми треба совет да одберам подарок за машко детенце од 8 месеци, до кај 2-3000 денари. Има и братче 3 и пол години, и...
мало е, големата почна да лази нешто пред 9 месеци да направи, малово почна на 7 ипол. не се случува преку ноќ, двете беа оставени на земја прво се...
Za5 dena mi odobrija
Не е свесно. Мижи (спие) и седнува. :D:D:D Па, го земам во раце за да го занишкам. Ако веднаш го легнам, дава отпор и пак сака да седне. :D:D
Има 23, работи во кафич.
27+4 1093 gr
@Tamarkaa По колку години имате? Работи нешто дечко ти, или само коси трева, шета и се журка :wasntme:
Во сендвичи го користам аспарагусов, онака самостојно не ми е многу убав за јадење баш поради тоа што е толку мек. Убаво оди во комбинација со...
Што ти рекоа докторите за полипот дали мора да се оперира или со помоп на некоја терапија ноже да сс одстрани?
Мене идејата ми е супер, особено за летни роденденки ко нас што сакаат децата да слават во природа и парк :) Единствено што цената треба да е...
[ATTACH]
Шо знам мене мислам од нив ич не ми паѓаше во бременост, од ПреМама Дуо.
„Ќопек еден“, кажа Достоевски и престана да пишува.
Најјако ми е кога ја враќам ја легнувам, она не знае што се дешава :?::D Твоето будно е убаво, свесно е кога седнува?
По еден предмет немам поени, и пишав на професорката рече дека може системот застанал затоа не се појавиле и да и пишам во понеделник да провери. Но,...
Мене за такви акни ми помагало двојно чистење, потоа some by mi matcha clay mask за да ги отвори порите повеќе и на крај лепенка за акна mizon good...
Нови влошки во Кипер маркети. Евтини се, а добро упиваат. Со памук.[ATTACH]
Тоа не грешка според мене не постои.Се знае ризикот на незаштитен однос.Можеби на прва биднало кај некој,некој така и кажуваат.И на крај не е...
Separate names with a comma.