Тотална е, порано за деца беше и без анестезија така сум јас правена ама за возрасни е секогаш со тотална
Кабаница Вода или сок?
Лотус М.
И мене ми е тогаш терминот, следна недела треба да идам кај неа па ќе видиме што ќе каже. На одмор да не ќе е или не знаеш
Секој со своето искуство, но доколку сериозно сакаат да се занимаваат со оваа работа, којашто верувам дека не е лесна и е многу одговорна, сметам...
Движи се. Прошетај низ дома, па легни. За два дена од сега, супер ќе си.
Исто сум и јас така нешто слично, ама сега се напив за болка и попушти. Мене само во лежење не ме боли вратот ама ме боли кичмата :D Никако не си
Знам дека ти е мака. Јас со болка од врат према рамо бев. Само да стојам навалена немав болка. А неможев да стојам , ми паѓаа нозе. Напиј се нешто за...
Ќе пробуваш, што ќе упали.
Син ми ке прави 3 години за еден месец несакаше никако во ношкир не го ни теравме пред некој ден виде тие за на соља што се за ставање и сакаше...
Здраво, дали некоја поднесувала документи од фондот за ваучер за замрзнати емриони да ми каже кои документи се потребни <3
Здраво, сакам да прашам каде точно се поднесуваат документите сега? дали може некој да ми каже точна адреса, дека утре сакам да поднесам ама нрзнам...
Немаше гужви, а некој сликаа и некои не... :?: А и на граници со кола еве маж ми што оди, а и пријатели што кажале.. те ги сликаат, те не :drunk:
Мајки како ги облекувате бебињата на времево? :^) Секој ми кажува мислење различно(немој така жешко му е ќе ја прегрееш немој така ладно му е ќе ја...
Eve jas
Дечко на толку други психолози, ти се заебаваш со некои шо бог знае кои се и од каде се, што не знаеш прво ни дали тоа завршиле, особено па вакви...
Д витамин, Омега(молерс), пробиотик цело време различен (пример диастоп па ќе испие едно шишенце па биогаја па ќе го испие па некој трет итн итн -...
Дај боже зошо пукнав.
zdravo, dali bi odobrile vaucer ako na 4D eho se gleda subseptum ?
Мене wellbaby ми дадоа за малото 7м кога беше, он од брат му со бактериите помал почна. Толку мали само витамини може.
Separate names with a comma.