[ATTACH]
Никогаш не сум следела овулација, па сега треба до 26ти да чекам. :) :^)
Не треба сигурно да превриваш вода туку директно од шише истураш? Колку време го имаш? Прочитав негде коментари дека брзо се расипувал, а не е баш...
Дали знаете некаде да има бебе ама гумено со платнено тело како што имавме ние во 90тите? Се што најдов е пластика. Тие беа далеку поубави.
Димчев е еден од најстручните во таа област. Нема да згрешиш.
Према мене нормално ,а мое мислење најдобро е женското да е помладо барем 5 до 6 год до максимум 7 .Ова е мое мислење и животно искуство ,па вие...
update: najdov vo hello baby karsi jumbo 900 denari lorelli e cadorceto malku e pomalo ne e bas golemo no ako nekoj bara da znae od kade zemav...
da probate mundisal gel od grcija? vikaat najefikasen bil
Имате ли ж'тко за воа гига мига сега мега шопинг молот :rofl:
И јас бев пратена кај Корнелија закажав кај Димчев, може и ќе презакажам не знам што да правам. Како сте задоволни од него?
девојки каде да најдеме Алдара крем (Imiquimod 5%) или Quimodiа? Ве молам за помош никаде ја нема. Ако некој знае било каде во МК
Да јас го користам подобра работа нема од ова. Работи како апаратите за кафе. Истураш млеко, ставаш вода и стискаш копче. Кој спас е, невиден. Инаку...
Искрено многу се скапи ама за толку мало бебе немам доверба во другиве. Исто и со првото дете го користев, после сменив на бекутан.
Јас правев во 28ма недела. Кај Димчев.
Што мислите за девојка 31г , машко 28?
ГТЦ во подрум, веднаш до Стружанка, карши Верото и Кам.
Се реновираат од минатиот месец, дел работат. Не препраќаат во Чаир
Separate names with a comma.