Fala ti
Не се наплаќа, а се закажува термин. Јас сум тазе кај тој доктор, досега се било ок.
Јас имам од Симпо не сум задоволна воопшто скапо го плативме а брзо пропадна а воопшто не сме луге со тежина. А за препорака моите земаа од Алмак и...
Девојки од Скопје каде точно се поднесуваат документите за ваучер? Не сум од СК ама треба докомплетирање па ми кажаа дека таму ако ги однесам побрзу...
Dobro pominav ne mi stana nisto poveke osekav stres panicev
Кажи една логична причина зошто некој би сакал? Секоја причина е само добра лага.. Мислам ако не е некоја јавна личност па не сака цел живот јавно да...
Па ако едниот инсистира врската да биде у тајност ќе мора да објасни зошто и образложението да има смисла.
Девојки здраво.Се породив пред неколку дена и веќе мора да гледам каде кај кој педијатар да го носам бебче. Со првото дете бевме кај Драгана Емел,и...
Ништо не е гаранција, ама ред флег е ако некој сака да се криете од сите дека сте во врска.. Зошто на некој би му било проблем да каже дека е во...
Имаат смисла за убаво средени се. Мирни се сталожени верни, посветени...се што би посакале од еден хороскопски знак. Можеби и ми е омилениот знак во...
Вовввв секоја чест, браво :clap:
Тупење мозок, кој како сака нека прави. Ништо не ми е гаранција, и да ме покаже пред светот и да ме скрие од сите. :?:
Zavrseno izgleda bilo so anb
Imam slusnato deka od ponedelnik ke pocnat da zvonat za fizicki tocna informacija
Препорачувам, https://almak.mk/product/royal-dream/ Презадоволни сме и во буџетот ти е, читам дека од Комодита се жалат, им пропаѓаат за кратко...
Oктомври 2025: 86,7 кг Денес: 71,9 кг, во обеми минус 10-15цм :party: Цел: 68 кг последниве месец,два стагнирам и мај ми беше прилично out of routine...
Бејбилино се на акција во Жито и Зегин, ги користиме и сме презадоволни. https://pazarluk.mk/bebe-program/peleni/babylino
Dajte predlog vo region Aerodrom/Centar, za frizura i sminka do 3000 den, ne nevestinska, tuku obichna. Fala
Јас пред неколку месеци барав за подарок и најдов само во Galaxy toys.
Дечки помооош. Неодамна(читај 2 години) земавме душек околу 7.000 од кристинс дамил, беше топ сма веќе почнаа федерите да се осеќаат. Сакаме да...
Separate names with a comma.