Кај мене пред една недела во 25+5 беше карлично, денес 26+6 со главчето надоле е веќе. Е сега мене ми е прва бременост, така да не знам многу по ова...
Пиј повеќе течности, до последен момент има шанса за да се сврти. Рано е за да е финална позиција.
Здраво мајки. Има ли некоја мајка што во 7 месец се свртилоо бебето. Трета бременост бебе лошо поставено 28недела претходно две природни пораѓања.
Zdravo na site Dali nekoj ima iskustvo so tomatis metodata preku Audiva vo Skopje sto sorabotuva so Atlantis Belgija?
Немам ни јас, а секогаш меѓу првите имам земано. Редовно од почетокот.
Многу ми е жал за Мери, единствената позитивна личност во серијата, не им требаше тоа да и го направат сценаристите. Уште на ручекот кога беа со...
јас немам
Инаку заборавив да прашам вие што бевте во турција или сте резервирале со која агенција и дали сте задоволни?
Го зедов јас пред месец некаде, јас имам комбинирана кон масна кожа и со него дополнително ми свети. Исто така светла сум, па ми е темен кога ќе...
[ATTACH]
P.S. Да се надополнам, завчера направив нарачка од една веб страна, преку ЕЛС ми пратија, си следев пратка и еве само што ми ја донесоа.
Лавот најчесто симболизира , сила , моќ, авторитет. Домот ти симболизира твојата внатрешна психа, негде каде што се осеќаш безбедно. Бегањето, а не...
Здраво, Дали можеш да кажеш како си задоволна? Во последен период кожата ми е катастрофа, ми треба нешто конкретно за акни. И некоја од вас ако...
Да. Инаку се распрашав и дознав некои работи што не ми се допаднаа за него , се гледал со повеќе истовремено . Катастрофа , премногу ме разочара . Не...
Заштина од топлина и за полесно расчешлување, додека е водена се става.
Мене ми пуштија завчера, ќе пуштат сигурно, ако не неделава следна. Не знам зошто волку доцнат, обично до крај на месецот секогаш имаше.
Ај тука да се обидам да прашам. Комарник од каде сте ставале и која е цена на квадрат или како и да иде?:D
Фала ти многу. Спрејот е за расчешлување или има некоја друга намена? Мене секако не ми е потребна којзнае каква нега, немам оштетена коса. Битно...
Е рано е, ќе има во 7ма веќе и срцева реакција.
[IMG] Го зедов сосема случајно, дека не користам креми со спф 50 воопшто,има ок состав според Inci Beauty, и да ви кажам, убаво ми легна на кожата....
Separate names with a comma.