Не треба ништо од тој.
Чим си одлучила да следиш нови препораки за цврста храна ќе бидеш “карана” од тие што следат стари препораки ама не се замарај терај си по твое како...
Хаха се навикна веќе кучево мое со месеци е тормозена :whew: Знае да си се тргне на страна ако многу и досаѓа малава ама и тоа и е џабе некогаш одма...
Нивни. До стилото беше јбг. :D
Ако си исклучок и мора порано да се породиш во чаир незнам валда е така. Инаку јас лежев 2 дена таму неповрзано со пораѓај поради други причини ме...
Сис, за "ѕверкава" сите прегледи ги гледаа од тежината на испис и спрема тоа како напредува. После спрема секое претходно мерење. Значи на прв...
Zdravo zenski da ne znaete negde da barat rabota vo call centar Ve molam pišete mi pozz
Не, за втор ваучер поднесувам, само вториот трансфер е приватен.
Не треба ако ти било на приватно, ти поднесуваш за прв ваучер фактички.
Од 35та може во Чаир :)
[ATTACH]
Веќе 18 дена сме со антибиотици, родени се 29 недела, почнувам да се загрижувам бидејќи црп се уште не е смирено кај двете деца. Дали има некој со...
После која недела најрано може да се пораѓа во Чаир? Дека нели предвремено родените и специјални случаеви ги праќаат на клиника дали некој знае...
Едно големо браво за фото студио Маестро. Сликаа кај другарка на свадба, сликите се врв. Не знам какво искуство имате вие со нив, мене многу ми се...
Без разлика инф или природно мислам дека повеќето така сме поминале низ бременоста Полека полека сѐ ќе си дојде на свое место Колку можеш опуштај...
Lenovo имаат официјални алатки за дијагностика и драјвери. Дали тие ги користеше или на своја рака симнуваше (плус можеби Windows Updates)? Ова ми...
Мајки, како рачунаат педијатриве? Од родилна тежина или од најниска измерена тежина (при испис) за дали добро напредува? Која бројка ја земаат во...
Сакав да ве замолам дали ќе може да ми пишете мала чек листа што ми треба за на одмор за бебка. Вчера прв пат прочитав за облека за бањање со спф...
Ме фати смеа за ова со кучето. Ние имаме маче. Мојава е мала 6 месеци ама многу му се радува а тој ја закача и се врти тука околу неа цело време и и...
Separate names with a comma.