42.052
Запишана:f:
Сите се исто лоши. Ама ЕЛС се најлоши. :rofl:
Мајки некако мислам мала е мојава во должина. Сега е 10 месеци и е долга 69 цм. За килажа е ок има 9100. Инаку родилна килажа е 3020, а долга 49цм....
Од вчера од пладне со температура, доаѓа до 39, намалуваме со сируп но се качува по некое време пак (погелем дел од времето 38 ) Крвна слика денес...
Риба, рипче и @Alishan30 нова препорака :) Штотуку ја прочитав "Долга реса крај морето" - Изабел Аљенде, ме воодушеви, прекрасна од прва до последна...
Надвор од контрола - Себастијан Фицек [ATTACH] @riba79 како ти се допадна "Куќа на духовите" од Изабел Аљенде?
и мене ме интересира ова :) ако има уште некој да сподели контакти цени би било супер
42.051
16. Нескршливото срце на Олива Денаро - Виола Ардоне 5/5
Едниот не се борел доволно.. Ако некој сака да ви расипе зошто во животот едноставно имате контакт? Зошто би слушале други за вашата врска? Зошто...
Мене денес ми стигна од нив порака дека денес ќе стигне, секако дека ги нема.
Ама ти реков мислам. На пример некои нерасчистени сметки со сам себe. Као на пример некој страв, некоја траума, нешто такво. Без ниту една лоша...
Мило ми е што си немала такво искуство. Кај мене кога ќе се детерминираат, доста ум и труд е вложен, додека не се раскине. :D
@TwistedSister Genuinely curious, како? Еве опиши го општо контекстот или некој сличен пример и да видиме како е тоа можно :?:
И тоа како може..али ок не сакам сопствени искуства да раскажувам.
Татко ми пред 2-3 недели купил едно сирење од Стокомак. Во голема елипсовидна кутија. ПОГРДНО сирење во животов немам пробано!
@TwistedSister Let's be real, не може никој да расипе врска, ако самиот пар не го дозволи тоа. Ако нешто се распаднало, реалноста е бидејќи парот не...
Која би била добра причина за да се крие? Единствено што ми падна на памет е, да е едниот судија, полицаец заглавен во некој тежок случај со некоја...
Separate names with a comma.