Штом прашуваш и сам си свесен дека е мало девојчето за тебе.. Едноставно е кога веќе знаеш дека е толку мала за тебе пушти ја нека си го живее...
Само шо сфатив дека моите естетски зафати се награда за тебе. Ме сакаше ко бев на 0, сега како шо растат полека ти е како постепено да ти се...
Здраво Треба да правам операции на жолчката и кила на препони..немам болки..но како се наближува времето се повејке страв ме фаќа..Јас од Битола и ми...
Околу 5000е
Премама земи, ме советуваше докторката да пијам витамини од наша фирма, бидејќи содржат тоа што ни треба и ни фали на нас како поднебје. Јас пиев...
Во секоја. :rofl:
Kolku vreme pred se zakazuvat kaj Dimcev? I koja nedela e najdobro da se odit za vtor skrining? Utre sum 17 nedela polno
Скоро поминувавме од таму,патот не е лош само е многу кривини.Инаку на патот пред манастирот има и летниковец со клупи.
Бебе од среда качи температура и давав блокмакс, почна и носот да и се растекува да се затнува и и нсправија крвна слика и брис од нос, крвната слика...
16.Оne Mile:Chapter One10/10 17.Turbulence 5/10 18.Dog patrol:Operation Santa Paws 7/10
Јас земав од sabzy и сум задоволна. Искомбинирав со роденденски пакет од Џакомо 6фамилијарни за 2500. Имав 20 деца со 40-50 возрасни.
Јас малку каснам ама општо кога решавам да пиратувам одам засега на 1337х точка to и за серии и за аниме :D Неќам да си играм со среќата да залепам...
Јас менував ролетни и комарник на прозор ми местеа , задоволна бев како ми наместија и од квалитетот на ролетните . Е сега за цена не знам баш, плус...
Превртлив? -1. Или као се тркала на креветот? Не ми смета то, 8. 10 е ама има листа со + и - за се, вклучително и за тебе.
Лага. ЛПМ моментално гледа вести на тв.
8м Д. Хипп бејби семолина + круша Р. Компир+грашок+пилешко+ маслиново масло В. Хипп вечерна кашичка со банана
Каде би можела да најдам ваква нијанса? Течно/стик или powder само да е оваа нијасна
https://forum.femina.mk/threads/taskforce.34605/
45
Јас закажав кај Димчев, ама ми се јавија таа недела ќе користел одмор и предложија за кај Корнелија. Ама, јас кажав кај Петровска ако може и имаше...
Separate names with a comma.