Можеш на своја рака
Дубакот, наседнување, вода, чорапчиња итн. скроз исто кај сите значи. Како под еден калап да не растеле. И што ми е најсмешно после толку години уште...
Не знам колку ќе сум ти од помош но, јас моето кога беше новороденче уште го шетав само во транспортер и ми спиело и по 4 саати, не секој ден. Нам од...
Враќаат по 160 ден од инекција, а ги купуваме по 250 ден во аптека. За рефундација мораш да имаш извештај од доктор специјалист од гак или...
Само мене ли не ме шиеше докторот? :?:
Здраво девојки ,едно прашање 8 недела сум заради тромбофилија треба да почнам да се боцкам со клексани. Прашањето ми е колку проценти фондот врши...
Е каде е таа...ја нема ни мојата таа една...
Дали volume 30 го имаш некаде видено или ја читаш онлајн? :D Јас имам купено од 24-29 и 30 ми фали. Сакам да ги читам физички. Гоџо be stealing all...
Само лабаво и јас си бев така. Прикрајпт на 39та ме преглрда со рака 1цм отворена и ми рече додека има вода не е страшно и додека го осеќам...
Да не те разочарувам, јас баш сум слушнала дека за второ дете сè е исто, одново. До негде и ми има смисла, дека ако бебе има лош фат, без разлика...
Еве и јас да кажам тоа што знам. Секогаш едната страна повеќе затега, зависи како шиел докторот односно дали е левак или деснак. Јас сум со два...
Една особа што ќе ме гушне и каже: се ќе биде во ред. Само една бе ;(
[ATTACH] Единствениот натпреварувач од Македонија Ивица кој извади прво место на Мистер Олимпија во негова категорија.
Јас само со цицање ја презаспивам, има време понатаму кога ќе биде со нишкање , сега и треба мама Не е секогаш дека е гладно, туку да те осети,...
Не е ова свадба па кумова тајфа. Мајката на кумот не знам ни зошто би сакала да дојде, не и е таму местото. А за бабите зошто нема да ги викнеш не...
Кој да прочита дека се кинат (facepalm), се изнамачив со нив. На ова сонце дефинитивно не е да оставиш бебе без костим со заштитен фактор, е сега што...
Јас ќе полудам официјално :) знам дека се е нормално ама морам да се пожалам. Во 4 скок е беба, денски дремки исклучиво во количка надвор на овие 40...
Некогаш животот има многу подобар план од твојот, ама често тој план ќе се оствари откако ќе се налутиш самиот на себе зошто не успеваш..
Претпоставив ко видов датата, ама сакав да ја фрлам странава for future notice. Од ко ми затвораат пиратска по пиратска страна се држам ептен до то...
Можеш. Измени во сообраќај има само кога врви делегација или има протест и најчесто е во центар.
Separate names with a comma.