Мене ортопед ми ја препорача Vita S поликлиника, демек имале најдобри апарати. Прашав таму инале некоја понуда од 9-12 часот, 7900 денари снимање....
Овде пишувам дека темата е поактивна. Дали е подобро да одам кај др Славко или др Николина. Во Битола. Двата се во Уредот ако може некоја што знае...
https://www.dormeo.com.mk/dormeo-octasmart-klasicna-pernica Има ли некој искуство со оваа нова перница? Дали е на некој начин слична со старите...
Сакам да прашам дали некоја има слично искуство бебе од 3 месеци не сака воопшто да лежи на стомак ја ставам ја крева главата но не се потпира на...
Мајки на женски бебенца, да ми кажете од каде купувате во Скопје гаќички за под фустанче за петмесечно бебе? значи да не се обични и да не се...
Фала ти! Треба да им се јавам на прв ден добиено, дали тој истиот ден треба да одам на преглед со анестезиолог или може и друг ден. Баш тој ден (ако...
kaj da odam za vadenje zabi ne sakam na klinika mojot doktor gi gledase snimkite mu se gledalo deka se blisku do sinusite kaj da odam? Strav mi e...
Се сложувам. Не ни треба да се става покрај другите имиња колку и да се талентирани и они. Мислам, имаме дечко кој има песни во холивудски филмови и...
Каде може да најдам фустан сатен долг за на свадба бр. 48-50?
Епа или преку прозор или преку некој излез (дупка) во ѕид.
Јас правев пред неколку години кај него хистероскопија за корекција на формата на матката, супер е докторот преискусен, се ќе биде во ред.
Мајки, некоја искуство со пумпава? [SPOILER]
Успеав, фала ти многу!
Почнавте ли вие регуларно процедура па ви побараа сума или само се распрашувавте? Ако само сте се распрашувале можно е некој да се потрудил да ве...
Mala e za tebe Odvratno
Они се палат, а јас ги гасам
Девојки здраво, треба да правам хистеро за отстранување на полип Би го правела на Гак, што поскоро Ако некоја знае како иде цела постапка да ми пише...
Голем е за да пие млеко ноќе. Тоа треба да се тргне најмногу заради забите. На оваа возраст тоа му е навика да презаспие ноќе. Кога ќе го тргнеш...
Патувања. Се подразбира и на шминки и гардероба, ама не претерано.
Separate names with a comma.