Ако имаш потреба да го објавиш твоето дете со стикер на глава,подобро ич не објавувај.Две дијаметрално спротивни работи ми се тоа.Демек од една...
Здраво девојки, имам можност со скратено раб време да се вратам порано на работа за убав надомест 4ч. Дали ако потпишам договор губам породилно? Како...
Женски , каде сте ? Главата толку да ме било тоа чудо. Времето е многу променливо :doh: Во двор дремам , ми се лежи ама немаме веќе софа , ја...
Мајки, бебуш има 9 месеци и затнат нос. Пробавме со пумпа ама не оди. Како чистите со шприц?
Дечки дали некој бил во Италија почеток на Октомври да ми каже какво е времето? Планираме да прошетаме тој период, Рим, Амалфи, Капри, Позитано итн...
Јас пак имам проблем со цуцлите. Не сакам да ја учам на цуцла. Само понекогаш и ставам, кога сме надвор и немам услови. Или некоја баба ако не може...
Најавено беше дека средината јуни ќе биде отварањето, па да видиме ајде.
Не сакам да избрзувам со заклучоци, ама искрено малку сум разочарана од парфемот. Преубаво мириса, ама јас воопшто не го осеќам на алишта а камоли на...
Они гледаат да го укинат...Ништо саглам не направија па ова го укинуваат
Negativna beta i naredniot den dobiv
Видов денес на билборд пред капитол 18.06 се отвара :)
Јас имам купувано, задоволна сум. Имам земено алое вера перници за децата и balloon перници. Лично јас користам за спиење една комбинирана перница...
Истиот проблем јас го имав со црвени веѓи. Правев јапонско исцртување, прво не остана ништо од бојата потоа пак правев и веѓите станаа сиво црвени....
Штип :?:
@senza.parole те тагнувам за да те прашам доколку уште го користиш Power of You, дали ти трае задоволително и на потопло време? Мене, а и на...
Мајка бебето ти е како за зима обчечено. Немој те молам долги бодиња,па и блуза на него и чорапи, многу е полошо да прегрееш бебе. Боди на кратки,...
Кај нас честа појава беше кандида во измет. Повеќе пати се третиравме со нистатин но брзо се враќаше бактеријата. По промена на исхраната и исфрлање...
Нема. Можеш да примаш посебна терапија пред почеток на сезона која ги ублажува тегобите, ама не може да те излечи.
Ние одиме на логопед кај Бојан во слп центарот. По три години талкање по третмани конечно го најдовме вистинското место за аутизам. Со само година и...
За нас алергиите се честа потешкотија особено на полен, млеко и јаткасти плодови. Имаме и интолеранција на лактоза. Периодот на цветање на цвеќиња е...
Separate names with a comma.