Мене 800 ми земаат со фенирање, што е океј. Ама овие надувани цени кај популарни имиња се смешни, скроз нереални.
Што да те осудуваме, јас имам исто, само живи. Двајца :D Дур не се гушнеме со постариот да си дишеме нос во нос и да ме пипка по лице нежно со...
E ова не сум го знаела, јас пак ги мислев како најдобри на пазаров од она што го имам овде најдено. Штета. А чиво производство се Калинка?
Hello од кипер маркет.
На 4 ден е сеуште прерано па и за 5дневен ембрион.Треба прво да се имплантира па да лачи бета хцг.Јас имав на 9 ден убава линија
Да ама тие биле со преработен памук ..т.е белен со хемикали..
Здраво девојки, да ми препорачате добар ортопед на приватно?
Цените за едно обично шишање одамна се заминати во неповрат. И мене ми е неверојатно 2000 за шишање, од ракав ко да си ставаат суми. Не дека очекувам...
Се зезаш? Не треба косата да ја шишаш, фарбаш, ноктите да ги средиш тоа не е ок, ама е ок да оставиш за работа? Гледај и тебе да ти е убаво, угодно,...
Важи, не знам дали си ги пробала џеса од дм, и секојдневните им се убави, зелените.
Dali na nekoja i se slucilo na 6+4 da i raste gestaciski sakul a da nema york sac i embrion?
Градите над тенџере со вода што врие, од пареата се отвораат каналите, ама не знам дали е добро топлото во ваков случај кога веќе има воспаление, јас...
Утре или најдоцна задутре
42.082
Дали некој правел шампон од орев и да ја измие косата со такво нешто ? Знам дека за плава коса не е шампон од орев бидејќи се полни со јод и е...
Која е поентата некој да си прави лажни профили да ме заследува, се познава дека е лажен.. Поголеми шанси имаш да те прифатам ако ме заследиш со...
42.081
Имаат инстаграм и страна. kalinka.mk види на инстаграм. Мислам дека се само со достава сега за сега ама јас мислам да нарачам. Пиши искуство ако ги...
Вауу, со златни ножици да не шишаат? Ова е кражба, колку и да е усовршено шишањето, 2000 е лудост.
Separate names with a comma.