На почеток и мојата не сакаше. Прво ја подзадржував јас со рачињата под неа малку покрената, потоа и ставав пелена завиткана, под градите и под...
мора сите да ги примаш па потоа да поднесеш документи за рефундација,не ги делат..колку се напишани на извештај толку се примат
Кои ги користиш?се мислев од ordinary да нарачам
23.Life AftercFighting 8/10
[MEDIA]
Да бев таму (Мк.) можеби ќе планирав . На листа ми се Исланд, Русија или нешто од Скандинавија. За Исланд конкретно една подалечна пријателка беше,...
Леле Сара ли ја фаворизираат?Мислам што ако студираше во Бугарија не дека повторно вратена ќе ја покори и освои со харфата или без :D. Шала настрана...
Off Campus (2026) да не ја гледа некој? Ми ја даде како сугестија на Heated Rivalry, спортска драма:bug:, се надевам има 1% спорт, ќе ја ѕирнам баш,...
На форумов премиерно почнав да користам ,,се" и ,,сѐ" како што треба, како и да правам разлика меѓу ,,и" и ,,ѝ". Мислам, знаев и претходно, али не...
Женска да не смее да му каже не(на вага), неможам да го наречам добро.Инаку,како воздушен знак ,бараат слобода а и тежнеат кон баланс
Скриени егоисти сме али не сме лоши
Куче што лае не апе?Грешка си,и јас мислев доста убаво за вагите,се додека не налетав на некој што не ми го смени мислењето (машко вага кое се...
Ке биде драга ке видиш само трпение се ке дојде на свое место
Daj boze mila.10 godini sum vo obidi za bebe a poveke od 7 sum vo brak.barem za edno da imam se bi napravila.
Најбитно е да не остануваш никаде кај што не ти е убаво. Реалност е кај нас дека тешко се наоѓа работа, ама ако сите вработени го практикуваат истово...
Со лесно нека ти е следната и дај боже последна.
Најдобро е да му пишеш мејл во случај да е отсутен за да не го бараш залудно, па да ти каже кога би можел да те прими. Инаку, ние го баравме во...
Sekoj e razlicno dosega sum nemala takov problem jas.kako sto kazav 2009 juli laparaskopski vadev cista na jajnik.vo 2013 avgust mesec laparaskopija...
Јас мислам дека е подобро да залади малце оти преку лето повеке инфекции можеш да фатиш колку и да се пазиш. Мене одкако ми ги извадија конците...
Кој документи треба да се поднесат?
Separate names with a comma.