Фала на сите за одговорите, како што пишав одделени се собите и дневната со кујната па затоа немам перцепција околу топлината, зимурлива сум па сакам...
Zdravo devojki znae li nekoja od vas broj za da prasam vo fondot za vaucer do kade se stignati eve veke tri nedeli imam podneseno dokumenti uste...
Другарка пред 2 месеци се породи на ГАК, ги премоли за анестезија, само ја мавтаа еве сега еве сега и на крај и рекле: касно е веќе за анестезија,...
Кога имаш 2 кредити во банка, и фамилија која чека од тебе да преживее, и не е така едноставно да смениш работа. :) Не секој може да си го дозволи...
Здраво како поактивна тема решив тука да прашам, ќе може да споделите искуства со игротеката во ресторан Биен во Аеродром?
Ооо јас урлав и мислев фека нема ко мене, у моменти на земање здив и велам на Др леле кузнај колку пискам, ми рече не си единствена, ептен беше...
Јас, рамења, врат, едно време дланката ми отрпнуваше и ме болеше посебно навечер, на ортопед ми кажаа карпал тунел, ми боцнаа кортико, дланката се...
Пред 4 год као барав анестезија некаква дури се откажував од природно раѓање немам толеранција за болка, ми рекоа касно било, брзо беше раѓањето. Е...
И ја ова сум го мислела. :D Хипотетички шанса нема да се мажам пак и нов човек да донесам на деца дома. :tmi: Девојчиња, освен на еци кај можам да...
Оваа Нилај за навек ќе ја држи раката во торбиче ли? Смешки е , што знам може и за жалење и е карактерот. АЛАПАЧА :D
[ATTACH]
Ние почнавме точно на годинка, прв ден 40 мин, после цела прва недела до 13ч со оброци и спиење. После имавме една недела пауза па продолжи и...
Во мојот случај преварант излезе да не ја развлекувам случката , секој со своето искуство
Е како немало одамна, прв пат е ова да нема на МРТ. Светското во Катар беше на МРТ, Русија на МРТ, Бразил на МРТ... И европските до 2024 беа на МРТ...
Тргни му ја за денска дремка пелената. Син ми не сакаше да кака во нокшир, пелена ми бараше специјално за какање, му ставав и му ја вадев после....
Ретко купувам од таму, ама завчера баш купив и не можев да скенирам, не ми пишува ништо.
Абе сите викаат во еден момент, на крај нормално е да викаш нема да се стегаш. Ама има некои само се дерат а не работат на тоа да го родат детето....
По колку време лежи така ? Јас ставав на перниче повисоко и така знае повеќе време да лежи и да крева глава а штом го ставам на рамна површина брзо...
И мене Март 2025та ми се чини ко вчера да беше. :tmi: Уште некој синдром сега за истражување и паничење. :sweat: Веќе имам термин за Јули, после...
Не може човек да се воздржи да не вика кога боли, корне. А тоа што немаат трпение тоа сељандурите е др работа. Нека се вработат на др место ако не...
Separate names with a comma.