Искуства за кај доктор Михајло?
Некој дали бил во Симантро ресорт?
+38978311345 јас само на овок број ги добив... тоа е број за преговори ама замоли ги да проверат до каде се твојте документи.. Инаку ако не си од СК...
За Прилеп без проблем ги скенирам. 2 продавници имаат, со ниедна сум немала проблем. За од друг град одамна не сум земала.
Не. До типот на фискални принтери е, такви очигледно имаат во сите продавници. Баркодот не е во исти димензии како што треба мислам.
Исто ме интересира и мене, јас пред некој ден прв пат отидов и се погоди др. Кижески, ми остави предобар впечаток човекот и некако многу ме...
Јас имам одено, со двегодишно дете и искрено не би уште еднаш. Не е класичен хотел, туку апартмани со ресторанче (мала кујна од каде што земаш храна...
:envy: Несот е ладен ама времето 45 степени. :sun: Сакам да сум на јахта
Би требало да им се точни, може да си направат проблем при увоз..дека работам во шпедиција,без сертификат за безбедност на производот нема да може...
Здраво, ми треба мислење и предлози за доктори во Жан Митрев. Би ми било пожелно искуство. Од која недела имате почнато, скринизи итн итн. Фала многу
Секако дека е нормално да викаш. Јас не викав, имав три провокации , слабо а болно се отварав на крај добив епидурална па си спиев на бокс. Ама за...
Fala ti ke probam da gi dobijam i ke pisam ovde vo forumot
070 217 210 јас имам ѕвонето на овој број, ако ги добиеш ако не ти е проблем пиши кога ќе има комисија
За жал се крати уште од прв ден боледување.
Ептен е ефикасен и јас давав 2,5мл еднаш дневно пред спиење
Искрено, во моментов тие 2 часа сама ми се многу важни за менталното здравје. Не го доживувам фризерот или ноктите како луксуз, туку како малку време...
@Yowannty ние во градинка правевме ама можеш на Etsy да нарачаш. Внатре не се полни многу за да може детето да го држи, да се сликате. Се става...
Фала на сите за одговорите, како што пишав одделени се собите и дневната со кујната па затоа немам перцепција околу топлината, зимурлива сум па сакам...
Zdravo devojki znae li nekoja od vas broj za da prasam vo fondot za vaucer do kade se stignati eve veke tri nedeli imam podneseno dokumenti uste...
Другарка пред 2 месеци се породи на ГАК, ги премоли за анестезија, само ја мавтаа еве сега еве сега и на крај и рекле: касно е веќе за анестезија,...
Separate names with a comma.