Сега гинекологот ќе ти даде упат за на специјалист (клиника/чаир или ако одиш приватно) па после тпј преглед се враќаш кај матичниот гинеколог и од...
Killing Castro, со Ал Пачино. Излезе пред два дена, ама да го гледам чекам.
Jas vo newborn primav gonal so vaucer bev ne go doplakav gonalot
Епидурална примив, страшни болки секоја минута, но не се отварав чекаме да видиме како ќе е водењакот ми пукна..
[ATTACH]
Onaa Berin,odvratnaaaaa,do koska e odvratna,i ulogata i kako pojava,iritantna
Јас да си се самоцитирам за мојата нарачка. Откако им се пожалив на емаил, уште сабајлево добив нов одговор дека нарачката е во дистрибутивен центар...
nikako platata e mala, i rabotis so sekakvi lugje
Епа ај ако не 25 мајки да пишат како се, дали јаделе спиеле какале децата и она да седи на вибер и вас да ви враќа? Мислам реално кај го има тоа.....
Администраторот е албанец и не се замара со објави, ги има и бетер. Во Сајбер криминал да се отиде треба
Моментално со новата боја личам на,, Ромка" не сакам да навредам никој на никаква основа ама таков лик ми дава (facepalm) Врска си немам од фарбање,...
Премногу работи според мене.. доволно е само течности многу да пие. За затнат нос никогаш ништо не користеле.
Мислам дека Шаки е досадна да пее на Светско. Можеше да одберат друг некој. Пример Bad Bunny. Знам дека сеа шо беше нешто пееше на SuperBowl ако не...
Дали си ги пробала на Слипи? Јас со години ги користам органски памук, мене ми одговараат и за циклус и секојдневните.
На корпа.мк имаше од аннифарм вчера, не знам дали уште трае
Јас само ќе ви речам користете ја работата во Таскфорс само за искуство на ЦВ, не останувајте долго. Нема покачувања дури и ако земаш најмногу...
Не е точна листава :D
Затоа што има помалку какао. Какаото е тоа што горчи. Порано имаше чоколадо со какао 90%, а сега нема ни во Африка.
Ако е во групите, пиши им на админите и ќе ти кажат кој е. Можат да го видат кој е анонимниот.
Извини не разбрав каде е објавено, во групите на фб или? Ако е во групите администраторите знаат кој е, и најдете некој добар хакер.
Separate names with a comma.