Нашата воспитувачка беше безвезе, а негователката да пробаш да и пишеш? Јас нејзе и пишував, поприступачна беше за нешто ептен ако се секирам. Секако...
31. Летото во кое мама имаше зелени очи - Татјана Цибуљак 5/5
Другата е на боледување веќе 2 месеци. Прашањето првично ми беше затоа што јас со шефицата зборнав/се пожалив и таа и кажала па воспитувачката ми...
Здравоооо. Да Ве прашам тие што сте со прогестерон поддршка, јас сум 35+4, уште користам циклогест вагиналети. Дали некој ги има користено до крај,...
Se prodavaat,povekje detali pisete mi
Ама не си само ти, тоа е поентата. Загрижени се сите мајки, и ние на поголеми деца, мојата не јади никогаш градинка, дали пие вода на жешково , а се...
Благодарам :)
Мислам дека или не прочитавте што пишав (детално е објаснето) или се пронајдовте. Како и да е јас пак ете ќе нагласам дека: 1. Не можам да ја...
Сега гинекологот ќе ти даде упат за на специјалист (клиника/чаир или ако одиш приватно) па после тпј преглед се враќаш кај матичниот гинеколог и од...
Killing Castro, со Ал Пачино. Излезе пред два дена, ама да го гледам чекам.
Jas vo newborn primav gonal so vaucer bev ne go doplakav gonalot
Епидурална примив, страшни болки секоја минута, но не се отварав чекаме да видиме како ќе е водењакот ми пукна..
[ATTACH]
Onaa Berin,odvratnaaaaa,do koska e odvratna,i ulogata i kako pojava,iritantna
Јас да си се самоцитирам за мојата нарачка. Откако им се пожалив на емаил, уште сабајлево добив нов одговор дека нарачката е во дистрибутивен центар...
nikako platata e mala, i rabotis so sekakvi lugje
Епа ај ако не 25 мајки да пишат како се, дали јаделе спиеле какале децата и она да седи на вибер и вас да ви враќа? Мислам реално кај го има тоа.....
Администраторот е албанец и не се замара со објави, ги има и бетер. Во Сајбер криминал да се отиде треба
Моментално со новата боја личам на,, Ромка" не сакам да навредам никој на никаква основа ама таков лик ми дава (facepalm) Врска си немам од фарбање,...
Премногу работи според мене.. доволно е само течности многу да пие. За затнат нос никогаш ништо не користеле.
Separate names with a comma.