Пробај со сода бикарбона и хидроген 3%. Две единици сода бикарбона и една единица хидроген, да се формира ко паста, потоа со стара четка за заби да...
Проблемот е што стварно не мораат да пишуваат со нас, немаат службен телефон. Јас сум имала дете со таква воспитувачка, само син ми ставала и тоа она...
Im pishav pak [ATTACH]
Помини ги со средството против флеки од ДМ. Со четкичка е самиот апликатор, на ДенкМит е. Би требало да ги среди.
Не знам ама си има гужва и лугето повеќе патат од тоА кој ги шишал а не како.Тоа ми беше последно сега сменив се шишав кај Сашо и Мики во Ексклузив...
Mene mi odgovorija odma [ATTACH]
Искрено мислам дека не може,некој ситуации неможе да се предвидат.Јас на пример на скрининг се во ред ,по 2 дена крварење и срцето прекна да...
[ATTACH]
Единствена што ја прифати е баш на авент,ама сега и нес не ја сака вејќе како да се гади кога ке му ја понудам и плука одма.
Овој месец спонтано одлучивме на си водиме опуштено љубов. Со првите две немав симптоми некои за време на имплатација, а пошо денес е 11 ден од однос...
Нс почеток не прифајкаше ни една цуцла.Подле некое време му понудив друга и супер ја прифати,ама има неколку дена вејќе не ја сака воопшто,покажува...
Исправ бели платнени патики, ама од сушењето има како жолти флеки, како да ги исчистам? Џабе ги перев...(facepalm)
Види јас не реков дека она не треба да добие одговор од учителката, за тоа ама ич не мислам дека е погрешно таман работа сите прашуваме ама пак и не...
Ако имаш антивирус, можеш оваа и другата серија да ги бараш и гледаш на turskeserije.tv и turkish123.
@Трагедијаупмм апсолутно си во треба и мора да имаш фидбек, дете оставаш некој да ти чува цел ден. Во склоп на работата им е да те информираат за...
Затоа тука пишав ако има некој член што се разбира или работи тоа
Вчера пуштија касно попладне кај мене
Во сајбер ако им се запнете ќе ви помогнат. Исто ако имате некој шо се разбира во тие работи може да ви најде. А и ако доволно луѓе прави репорт ќе...
Kade ima.da se kupat vakvi vrekji za spienje dole vo Mk? [ATTACH]
Separate names with a comma.