Јас го прашав џатгпт за како да почнам (уште ми е рано), и ти прашам што може и тебе да ти се најде....Планирам и со педијатарот консултација, ама...
Јас на 2ри нарачав и денес ми стигна баш брзо стигна.
[MEDIA]
Според мене не земај Врти сучи во овулација си Сепак ти одлучи си или прашај матичен гинеколог
Цело време си ја качува цената значи, на неколку месеци :^) До каде ќе одат не ми е јасно :puke:
Ми порасна бебето- со нецели 5 месеци, гуга навелико, се превртува стмак-грб, грб-стомак, фаќа со рачиња и ми ги бута ноџињата во уста додека цица....
Да ејакулира надвор Последен циклус 28мај пред тоа 2 мај (Користеше прсти) Значи да не земам апче
Фала ви на одговорите, планирам таму и ме интересираше мислење. Ако уште некој има искуство што сака да го сподели би ми значело исто
Може ако бил погруб однос,ако сте користеле играчка,прсти а може и овулација Кога е последен циклус? Не би требало да има бременост оти викаш дека...
Затоа и се плашам, сега на тоалетната имав секрет со розевкаста трага која едвај ја заприметив Од што може да е Од односот или?
Имам 17 pro max, според мене вреди. Многу издржлива батерија, јаки перфоманси, камера врв и за сликање и снимање.
@Aleksandar 111 нема потреба да пишуваш инбокс пораки Тука ке си кажеш шо имаш И да И ти прочитај убаво јас што сум напишала
Девојки препорачајте ми салон што работи хигиенски и не го претопува восокот, за депилација на интима, во близина на Сити Мол во Скопје.
Во мојата градинка 2,3 пати и имам пишано на негователката на вибер и секогаш ми вратила, кратко е колку што може да пише во моментот но наоѓала...
Па ти тврдиш дека е преварант ти ке докажиш Комората си ги брани нејзините членови А она не е член и тука завршува нивна надлржност ЈО е за тоа...
Зборото не ми беше за чинењето, туку дали д-димерите би покажале доколку има згрутчување?
Во кој смисол мислиш тешка?
Me bolat gradite od vcera na sredina i pozadi grb me plasi toa cusvo se zdosadiv veke od ova stvarno nemoze normalno da ziveam sekoj den sum umorna a...
So kolku poeni minimum mozam da vlezam vo drzavna kvota smer medicinska sestra/tehnicar? Znam deka sekoja godina e razlicno, ama otprilika
Јас не треба да докажувам тоа е работа на комората Има индикации и треба они да си проверат Доколку работи како што треба нека продолжи Ниту еднаш...
Separate names with a comma.