Во Скопје немаат ли некој штанд? ;( Чим викаш траат, ќе платам карго, тоа е. А што цена им се парфемите?
[ATTACH]
do Sega ne mi imat pobarano AMH
Каде да го гледам Светсково? Немам тв. Само лаптоп и интернет
Почна Арена спорт Мк, поарно да не почнуваше... Што е со студиово(facepalm):puke:
Апла. Не знам дали точно 52% ама, трае и гледам кај шо сум прснала долго време стои како "масна" трага... На алишта пазев, прскав од подалеку, ама...
Здраво,каде може да најдам купаќи ама горниот дел и долниот дел да се различни броеви , поточно за поголеми гради да биде и со нормални цени ?
Здраво, дали може број од Стојка од Чаир? Искуство кај неа..
Може да објасниш шо се тие и за шо се? :rofl:
Јас работам со неутрализатори ако на некој му затреба :D
Здраво, јас и сестра ми би сакале да поднесеме за бугарски пасош, двајцата родители ни имаат. Ме интересира дали побргу оди постапката преку...
Јас па обратно,со гонал ,фостимон и мериоферт само една јајце клетка а со Бемфола 6 јајце клетки. Исто кај Трајковски и не плаќав ништо...
Dali ti baraa novo Amh?
:l:
и јас од ваикики сум земала, пишува на етикетата дека се со ув фактор.
Има ли некој апарат за правење ад млеко и како сте задоволни?
Фала на одвоеното време Не земам се надевам дека ке биде се во ред, и ке добијам кога ќе дојде време
Здраво! Дали може да ми препорачате фризер(ка) во Скопје каде би можела да добијам ваква фризура? Претходно кога побарав вакво нешто добив фризура а...
Од кој аеродром?
Кај нас го процени точно колкушто го земавме по квадрат.
Separate names with a comma.