Од факултет ќе ти дадат уверение за дипломирање и со тоа ќе одиш во комора, од таму ќе ти дадат стажантска книшка. Ќе одиш на турниси севкупно 6...
50 мл. Мала е, ама и мала количина ти треба за лицето, доволно е хидратантна да не мора да ставаш многу.
Дете со температура скоро 40 е поактивна и повеќе сила има од мене во моментов. Ги пуштиле некна на 12 степени на дождот и ветрот да си играат...
Има некој проблем со вчитување моментално?
Не, само во Грција
Пред доење стави топли облоги, и ставај го бебето да цица што повеќе на таа града. Кај мене пумпата не помагаше, само бебето ми го реши тој проблем....
И јас правев во Авицена, минатиот петок, денес ми стигнаа резултати.
Го асоцираш на јадење не на спиење :)))
Jas pravev na 9 den bez denot na transfer bese 270 a na 11 den bese 565 sega vo ponedelnik sum na prv pregled.Od simptomi imav samo blagi bolki kako...
Пиши на инстаграм: Bento.Bloom.Cakes.
Sekoj den imam bolka vo gradite duri i vilicata 100 pati napraviv ekg se si e normalno panicni napadi se
Zdravo feminki. sum go nosela dejcevo moe vo imunolog zaradi gubenje i NE rastenje na kosata, cesti infekcii, gripovi i nekako ne raste kako sto...
:talk: не е до времето кај нас, но сепак ти благодарам на споделеното искуство:)
На темава, што би рекле прогресивците: Кој ве тераше деца да раѓате, ваш проблем си е. :devil:Шала на страна, мене па многу коли ми застануваат на...
Некој во Толовски да се снимал?
Zdravo devojki, Triptorelin Averkap 3,75 mg dali mozam vo Makedonija da najdam? Znam Deka ima vo Grcija, dali ima Lerin slucajno I ako zemala nekoja...
Separate names with a comma.