Истата беља си ја направив тогаш на почетокот мислејќи мора да се пие чај, па ја па и боза затерав оно и повеќе од што треба сум имала млеко, па само...
Кај мене двете се вратија.
Дали некој правел абдоминален серклаж на клиника
[MEDIA]
[ATTACH] [ATTACH]
Дали некој порачувал бебешка облека онлајн, кои страни би ми ги препорачале? Ми излегуваат некои страни, ама не знам колку им е квалитетна бебешката...
Од другарка ми.:sun:[IMG] Од фемина форум.:f:Фала уште еднаш.:l:Со мало задоцнување ја објавувам наградата (после 6 месеци), 2 муви со еден удар,...
[ATTACH]
Се среди ли во меѓувреме? Кај мене беше океј и намерно не отварам да не ме одјави дека не знам пас
6 месеци пред да отвориш породилно.
Имав јас мал хематом во првата бременост, лежев одмарав колку можам, не сум човек што мирува ама кога мора, мора примав терапија и се повлече. Истата...
Здраво на сите! Нова сум на форумов па ако ја имам ставено темава на погрешно место или веќе има иста поправете ме. Со сопругот веќе три ипол...
Можеш да го направиш на канва и да ставиш информации за тебе, каде си работела (ако си работела), ако си волонтирала, што факултет си завршила.
Немаш потреба да бараш симптоми, само опушти се следните две недели затоа што секое тело е различно и различно реагира. Јас би ти препорачала да не...
Дека се е лошо и телефонот сликата ми е бела со линии и црни кругови Постепено неколку дена се расипува екранот па цело време се трудев да направам...
Стаклени нудли со зеленчук и пилешко [ATTACH]
Матичниот гинеколог ми закажа за скрининг 21недела на гак на упатот стои само суб специјалистичка амбуланта за фетален скрининг и супервизија нема на...
Еве денес у Кисела Вода испаничени биле оти пожар пред зграда од електричната инсталација имало. Зградата е тазе градена и инсталацијата тазе...
Separate names with a comma.