[ATTACH]
Zdravo Na 12ti den od tranfer pravev test i beta beshe 2061, od simptomi samo menstrualni bolki So srekja neka ti e i samo opushteno, mozhe i da...
[MEDIA]
Мислам веќе се губи смисла на серијава јас и до тука ја имам гледано Пуста нурсема |-) на крај рузгер ќе се врати по нес :hai::D:lol:
Дали некој може да препорача што облека треба да се облече на бебе при излегување од болница, најверојатно во месец јули и екстра горештина? Дали...
Едниот ни беше целосен со долги ракави од Окаиди, а другиот онлајн нарачан од Reserved, блузичка со долги, гаќички и капче (комплет) со УВ заштита...
Додека има ѕвезди на небото - Сара Џио [ATTACH]
Здраво, дали имате искуство и мислења за Passio band?
Да, историска фикција се.. Аљенде прекрасно ги сместува ликовите во историски настани, ке ти се допаднат :)
Ние од Локо Кроко го имаме
Не ми даде добро објаснување моментално на кое лице се води станот според лист за предбележување на градба дали на инвеститорот како правно лице или...
Јас имам останато во рок, ако не ти треба поголема количина можам да ти ги подарам
Какви купачи со долги имавте? И од каде?
Трамболина некој?
Не знам дали во сите градови исто ги носат. Јас платив пред 2 месеца.
Да не има тарифа или колку сакаш оставаш?
Ne mozes del po del, ama mozes da odis vo banka i da napravis na rati, primer na 6 meseci ako imash 60 iljadi zemeno da kazeme, 6 meseci da ti...
Дали ако имаш минусно салдо дозволено на картичката можиш да го намалуваш да речеме сега за пола- па понатаму другата половина или мора целосно да се...
И кога бев бремена, мажи ми отстапувале место за седење, ме пуштале прва во ред и слично, жени послабо..
Separate names with a comma.