Инаку дојдов да си поплачам. Знам дека добар дел од вас веќе сте го поминале ова и сега сигурно си мислите дека правам драми а којзнае уште што ме...
Здраво феминки! Планирам да се запишувам на општа медицина, се мислам помеѓу Скопје и Штип. Кажувајте искуства сите различно ми кажуват неможам да се...
42.097
Има бројчиња до 41 само не знам дали се наоѓаат лесно оти има еден куп ист модел со различни дезени. А дефинитивно една од најудобните патики се...
Секако 2+ недели, некогаш и повеќе
Zdravo na site, masko sum 23 godini imam edno prasanje bev kaj Slave od Kravari mi go imaa pofaleno deka mnogu godel a i bidejki raboti so...
Јас сум приметила дека на каса повеќе ме пуштаат а и на пешачки (особено на пешачки) најчесто мажи ми застануваат, жени речиси никогаш. Скоро имав...
Нема никаква логика. Аматеризам.
Комуникацијата треба да течи природно. Јас не сум тип што сака да прави празен муабет, па никогаш не форсирам муабет поготово пак ако немам заеднички...
Едно големо срце за едно нечие стори :l:
Да, на есен ќе продолжи
Среќен роденден генерацијо .
За поводи како родендени, годишнини итн се слушам. Сега со бебе на телефон не многу, ама на вибер со камера речиси секој ден им се јавуваме за да го...
И моето ќе е јули, планирам боди по кратки, тенки чорапчиња и при рака за во кола тенко капче и тетра пелена ради климата
[ATTACH]
Здраво Дали некој има правено нарачка од страната на Desiqual?
Скоро па никогсш, освен ако е болна може да ми се јаве она, свекорот па ни тогаш. имаме одлична комуникација, децата ни ги чуваат, ги носам, ги...
Здраво девојки, имам едно прашање дали има некоја што скоро се породила во Систина со близнаци и како одат цените? Сега слушнав дека цената за...
Во Charli Baby, пиши на фб. Кај нив ги има
Да не има некоја нарачувано онлајн од синсеј, за колку време отприлика стигаат нарачките?
Separate names with a comma.