Јас мислам дека сега треба да им се јавиш на неговите као да ги слушнеш, и така низ муабет да им кажеш дека чекаш син им да најде стан за вас двајца...
[SPOILER]
Зошто да не се исплати, таман е. Според мене најдобра опција е Платамона, со тоа што плажата не е песочна, туку ситни камчиња со песок. Или...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
еве да се цитирам од порано, гледам дека пак агенциите го нудат сега дури и за повисоки суми од кога бев јас.
Ако си ја загушил од самиот старт со некои работи или пак дознала некои темни работи од твоето минато за кое погоре зборуваш а немаш докажано за што...
Да не се силува терминот 'Пикми'! Не можам да се сложам со сите пичконосители, и обратно, да не оправдам некад и куроносители. Сори Гош шо ти ги ги...
Ретко некој ќе каже зошто, луѓето претежно не знаат да комуницираат, само се оддалечуваат без збор и толку. Сфати го како незаинтересираност и не се...
Здраво на сите. Би одела на одмор на еден ден во Грција. (не можам подолго бидејќи работам сезонска работа) Ве молам предложете ми некое местенце со...
@honey95 изгледа нема правило. 5 г поминати меѓу двете со првото млеко ми дојде после 1 недела ,сега уште веднаш. Со првото беше потешко се и на...
Не тапшам, не сум пикми као шо некои особи ме мислат :) Кажувам врз основа на тоа што го има произнесено. Да гоустнеш некој треба да си огромна...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Да видат и банките ќар, инаку како така, каде без нив (facepalm)
Не бранам никој. Точно е дека има жени кучкетини. Ама, не можам ни него да го тапшам по рамо кога не го познавам. А и тие кои ги познавам не ги...
@lala15 Според мене вака, Најпрво за одозгора. Бидејќи станува збор за ленен комбинезон, не гледам како сако овде би се вклопило. Ова не е...
Само знам дека не е тоа причината бидејќи нема што да дознае. Да е така јас прв би се тргнал и би бил свесен зошто е. Кратко се знаеме. Пак ќе кажам...
Баш. :rofl: Они пак ќе си крадат податоци.
А од кај знаеш ова све? Не им светиме ние. Не бранете жени само зашто се жени. Има еден куп кучкетини.
Не е. Но не секогаш личноста која гоустнува е крива. Некогаш не е до неа, туку до гоустнатата личност. Можеби она за него дознала нешто непријатно,...
Separate names with a comma.