Откако научи да се врти овие два дена не сопре не можам веќе да ја пратам
Па така некако :worried:
Ќе му кажеш на девер ти да ти помогне. Таа е негова куќа и тие се негови родители, не се нејзини.
Во која смисла не помага? Како треба да ти помага? На гости доаѓа и треба да помага?
Јас решение добив на адреса после 3-4 месеци, а прва исплата после скоро 2 месеци ( имаше некои проблем со документацијата кај мене на почетокот)....
Неее :) И јас се стресирав на почеток ама мојава од 6 почна на стомак да спие, сега е скоро 10 и цело време така спие на грб никогаш. Ако знае да...
Мене ми рекоа, водичка се воведува заедно со храната. Без цврста храна не. Една, две лажички за почеток.
Љељеее :worried: И сеа? Спиење со едно око отворено :D
Gjorge Haziangelkovski
Па може си немала,подочњаци
[IMG] Девојчиња 11 - 10 Момчиња [IMG] ЈУНИ 2026 Dance27 - 01.06.2026 Sneeze - 03.06.2026 TinkaVitaminka - 06.06.2026 ЈУЛИ 2026 Veki4kaa -...
Може ми е глупо прашањево ама да си прашам. Бебе за 10дена прави 6месеци. Не сме почнале со храна ниту вода имам дадено до сега, земав една од нера...
Здраво на сите. Нова сум во форумот па сакам мислење од вас.Во кукјата сме две невести,јас сум големата и си живеам со свекорот и свекрвата.Деверот и...
Не Имаш ли песочен часовник?
Лага Лпм го слуша Бед Бани
42.100
сегде е исто верувај, таму бар не замараат да одиш по муштерии да им нудиш ,и не замараат со промети врзани продажби како на други места.
Да
Пари не носам, поклон максимум до 800 денари.
Солариум
Separate names with a comma.